Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.092
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.092
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Dikkat: Büyük Eller, Bu Altcoin’i Borsalardan Çıkarıyor!

Blockchain analitik platformu IntoTheBlock’un araştırma başkanı Lucas Outumuro’nun yakın tarihli bir blog gönderisine göre, fiyat durgunluğunun ortasında balinalar bir altcoin projesi borsalardan çekiyor.

Yatay fiyat hareketlerine rağmen ağ aktivitesi zirveye ulaştı

Üst düzey bir kripto analiz şirketine göre, Ethereum fiyatındaki son zamanlardaki yatay hareketlere rağmen ağdaki adres etkinliği artıyor. Santiment, yakın tarihli bir tweet’te Ethereum’daki toplam günlük aktif adres sayısının Çarşamba günü 592.000’e ulaştığını ve 18 Mart’tan bu yana en yüksek seviye olduğunu bildiriyor:

Ethereum’un adres etkinliği, Çarşamba günkü 592 bin adres ile bir aydan fazla bir süredir en yüksek benzersiz etkileşim sayısıyla bu hafta gerçekten arttı.

Santiment verilerine göre, bu hafta sosyal medyada Ethereum ile ilgili tweet’ler son iki ayın zirvesine ulaştı. Perşembe günü 3.167.64 dolar haftalık en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra, Ethereum şu anda 2.960.14 dolardan işlem görüyor. En büyük akıllı sözleşme platformunun değeri geçen haftadan bu yana %4,18 ve son 30 günde %5,3 düştü.

Altcoin balinaları merkezi borsalardan ETH çekiyor

Blockchain analitik platformu IntoTheBlock’un araştırma başkanı Lucas Outumuro’nun yakın tarihli bir blog gönderisine göre, ETH geçen hafta yaklaşık 800 milyon dolarlık net çıkış gördü.

Analitik firmasına göre, net girişlerin net çıkışlardan çıkarılmasıyla belirlenen metriği üretmek için yedi günlük zaman çerçevesi değerlendirilir. Outumuro’ya göre, döviz çıkışları bir birikim döneminin başlangıcını gösterebilir. Öte yandan, kripto araştırmacısına göre Ethereum, tahakkuk eden ücretlerde önceki haftaya göre %14’lük bir düşüşü temsil eden 97.3 milyon dolar kaybetti. Outumuro, toplanan toplam ücret miktarının Ethereum’u “ödeme arzusunu ve kullanma talebini” yansıttığını söylüyor.

NFT’lerin toplam işlem hacmi 50 milyar doları aştı

NFT’ler 2021’de herkesin beklentilerini aşsa da, 2022 boyunca büyümeye devam etti. 2022’nin başında NFT’lerde kümülatif işlem hacmi 17 milyar dolardı ve sadece dört ay sonra hızla 50 milyar doları aştı.

İlgi çeken NFT’leri yeniden canlandıran yeni koleksiyonlar söz konusu olduğunda, Moonbirds, piyasanın en büyük performanslarından biri olarak öne çıkıyor. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Moonbirds taban fiyatı kısa sürede 33x yaptı.

Moonbirds koleksiyonu, NFT’lerine yeni yollarla fayda eklemek isteyen en yeni koleksiyon.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir