Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.704
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.704
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dikkat: Bu 3 Altcoin, Kurumsal Taleple Patlayabilir!

Grayscale Digital Large Cap Fund, üç aylık yeniden dengelemenin bir parçası olarak altcoin projeleri Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX) ve Cosmos (ATOM)’u ekledi. AVAX, DOT ve ATOM, Grayscale’in 480 milyon dolarlık Dijital Büyük Sermaye Fonunda Bitcoin, Ethereum ve diğer altı tokene katıldı. Taraftarları, DOT, AVAX ve ATOM fiyatlarının artan kurumsal talebe yanıt olarak toparlanabileceğine inanıyor.

Analistlere göre patlamaya hazır altcoin projeleri: AVAX, DOT ve ATOM

Grayscale Investments, portföyünü 480 milyon dolarlık Dijital Büyük Sermaye Fonundaki diğer dijital varlıkların yanı sıra Polkadot, Avalanche ve Atom’u içerecek şekilde yeniden şekillendirdi. Destekçiler, varlık yöneticisinin hareketinin DOT, AVAX ve ATOM için artan kurumsal talebi gösterdiğine inanıyor.

Dijital para birimi yatırımında lider olan Grayscale, portföyünün üç ayda bir dengelemesini yapıyor. Dev şirket, Dijital Büyük Sermaye Fonuna Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX) ve Atom (ATOM) eklemeye karar verdi. DOT, AVAX ve ATOM’un kripto yatırım devinin 480 milyon dolarlık fonuna eklenmesi, kripto para birimleri için artan kurumsal talebi gösteriyor. Grayscale, ATOM’u akıllı sözleşme platformu Ex-Ethereum fonuna ekledi.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Dijital Büyük Sermaye Fonu, mevcut portföyden herhangi bir varlığı çıkarmadan AVAX ve DOT’u ekledi. Fon 2018’de başlatıldı ve kullanıcıların kripto piyasasının en büyük %70’ini almalarını sağladı. AVAX ve DOT’un fondaki toplam tahsisi %3’ten fazla, ATOM ise DeFi fonunun %5’ini oluşturuyor. Grayscale, Sushi ve Synthetix’i, piyasa değeri kriterlerini karşılamadıkları için akıllı sözleşme ağlarına odaklanan DeFi fonundan çıkardı.

Kripto analisti Ekta Mourya’ya göre, AVAX, DOT ve ATOM için kurumsal talep istikrarlı bir şekilde arttı ve dijital varlıklar bir ralli için yolda. Ninjascalp takma adlı bir kripto traderı ve analisti, Avalanche’ın şu anda değerinin düşük olduğunu belirtiyor ve altcoin için bir ralli öngörüyor. Önde gelen bir kripto analisti olan Benjamin Cowen, Avalanche (AVAX) fiyatının 100 dolar hedefine ulaşma yolunda olduğuna inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir