Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.844
% 2.66
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.844
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

DEXE Coin Nedir? DeXe Coin Yorum ve Geleceği

DeXe Coin, kendini açık ve izinsiz bir sistem olarak tanımlayan bir token. Protokol kurallarına uyan ve katkıda bulunan kaynaklar, katılımcılar arasında fikir birliğini kolaylaştırıyor. Peki tam olarak DeXe coin nedir? DeXe projesi geleceği hakkındaki yorumlar neler? İşte detaylar…

DEXE Coin Nedir?

DeXe Network, merkeziyetsiz finans (DeFi) araçları, varlık yönetimi hizmeti ve merkeziyetsiz bir sosyal ticaret platformunu bünyesinde barındıran bir blockchain platformudur. Proje, DEXE coin isimli yerel bir kripto para birimine sahiptir.

DeXe, en iyi yatırımcıların stratejilerini kopyalayan bir sosyal yatırım platformu olarak ortaya çıkıyor. Her yatırımcı için bir veya birçok token sahibi olma imkanı bulunuyor. Her token gerçek bir varlık tarafından destekleniyor ve fiyatı yatırımcının becerilerine bağlı şekilde şekilleniyor.

DeXe Network
DeXe Network

DeXe coin’in iki önemli işlevi bulunuyor:

Sigorta kasası arasında otomatik geri alım ve dağıtım: Token sahipleri arasında farming ödülleri ve yatırımcıların ödüllerinin bir yüzdesi için token’ların yakılması.

DeXe DAO’ya katılım: DeXe.network’e katılmak ve çeşitli sosyal ticaret işlevlerinden yararlanmak için bir DEXE token sahibi olmanız gerekmez. Ancak topluluğa tam olarak katılabilmek için, kullanıcıların DEXE’yi edinmeleri gerekmektedir.

Platformda iki tür kullanıcı deneyimi bulunuyor:

Kullanıcı, platformdaki DeXe arayüzü aracılığıyla cüzdanı basitçe kopyalayabilir.

Kullanıcı istatistikleri ve derecelendirmeyi kontrol edebilir, istenen yatırımcıyı seçebilir ve DeXe ağı aracılığıyla akıllı sözleşme kopyalamaya başlayabilir.

DeXe Coin Yorum ve Geleceği

DeXe Coin’e olan ilginin arttığı ve gelecek vaat eden kripto para birimleri arasında yer aldığı belirtiliyor. Ancak, henüz yatırımcıların DEXE coin’e mesafeli yaklaştıkları ifade ediliyor.

DEXE Coin, dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığıyla satın alınabilir. Binance’e üye olarak, itibari para göndermek ve ardından DEXE Coin’in işlem gördüğü BUSD ve Ethereum (ETH) DEXE işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirmek mümkündür. Binance’de istenilen fiyattan alım işlemleri için Limit sekmesi kullanılabilir ve alım isteği girilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir