Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.728
% 4.60
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.728
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Devasa Balinalar, Bu Metaverse Coin’den Biriktiriyor!

Kripto para piyasası, çok aylı bir düşüş trendini Mart ayında sonlandırmaya karar verdi. Rusya’nın Ukrayna işgali ilk günlerinde panik satışa neden olurken, 28 Şubat’tan bu yana belirgin (%20) bir talep söz konusu. Süreçte, FTX borsası Ukraynalı üyelerinin her birine 25 dolar gönderdi ve Ukrayna hükümeti isteyenlerin bağış yapabileceği bir Polkadot (DOT) cüzdanı açtı. Bu arada, önde gelen kripto para ödeme işlemcilerinden biri olan CoinGate, Ukrayna’yı desteklemek için 70’den fazla kripto para birimini içeren bir portal geliştirdi. Peki, balina sınıfına ait cüzdanlar bu süreçte nasıl pozisyon alıyor? Bu yazıda, en büyük 100 ETH balinasının son günlerde yoğun ilgi gösterdiği bir metaverse coin projesine göz atalım.

Balinalar bu metaverse coin projesine yöneldi

Bitcoin ve altcoin piyasasının toplam değeri 2 trilyon dolara yaklaşırken, dünyanın en büyük kripto yatırımcılarından bazıları Ethereum tabanlı metaverse coin ve projelerine yöneliyor. WhaleStats tarafından sağlanan güncel on-chain istatistiklere göre, en büyük ilk 100 Ethereum balinası, geçen haftadan bu yana Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) veya Axie Infinity’ye (AXS) kayda değer miktarda nakit ayırmadı. Bu son aylarda gözlemlenen bir durum. Balinalar bunun yerine oyna-kazan oyun platformu Gala Games’in yerel kripto para birimi GALA’ya yöneliyor.

Gala Games, bir dizi Blockchain tabanlı oyna-kazan oyunu piyasa sürmeyi planlıyor. Town Star beta sürümünde mevcut olan dokuz oyun şu anda geliştirme aşamasında. GALA token, oyun içi eşyalar satın almak tasarlanan işlevsel bir kripto para birimidir. Metaverse coin’lerin dışında, bu balina sınıfının stablecoin’ler Tether (USDT) ve USD Coin’de (USDC) biriktirdiğini görüyoruz.

Balina cüzdanlarındaki diğer kriptolar

Stablecoin Binance USD (BUSD), merkezi olmayan borsa (DEX) Serum (SRM) ve Oracle ağı Chainlink (LINK) listedeki diğer üç kripto birimi. Gala (GALA) yedinci sırada yer alırken, onu bir borç verme platformu token’i olan Aave (AAVE), TerraUSD (UST) ve bir katman-2 ölçeklendirme platformu olan Polygon (MATIC) takip ediyor. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, balinaların en fazla satın aldığı NFT token’lerin listesine buradan göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir