Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.333
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.333
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dev Şirketten İtiraf: Terra (LUNA)’da Her şeyi Kaybettik!

Delphi Digital’in fonu olan Delphi Ventures, Terra LUNA çöküşünde ne kadar para kaybettiğini açıkladı. Yakın tarihli bir blog gönderisinde şirket, 10 milyon doların üzerinde zarardan bahsediyor.

Delphi Digital, LUNA yatırımından 10 milyon dolar kaybetti

Yakın tarihli bir blog gönderisine göre, kripto para araştırma şirketi Delphi Digital’in fonu olan Delphi Ventures, Terra’nın LUNA’sının çökmesinden sonra yaklaşık 10 milyon dolar kaybetti. 2021’in ilk çeyreğinde fon, ikincil piyasada mütevazı bir miktarda LUNA satın aldı ve ardından kripto paralara yönelik risk payını artırdı. Fiyatın yüksek olduğu dönemde Terra (LUNA), Delphi Ventures’ın net varlık değerinin (NAV) yalnızca %13’ünü oluşturuyordu. Toplam işlem sayısının sadece %5’i sorunlu Blockchain tarafından desteklenen protokollere bağlandı. Mayıs ayında Terra ekosisteminin başına aşağıdaki LUNA grafiğini şekillendiren büyük bir çöküş geldi…

LUNA son bir haftadır manşetlerden inmedi, ayrınca kurum ve hükümetlerin devreye girmesiyle ciddileşiyor. Terra’nın büyük bir destekçisi olduğu bilinen Mike Novogratz’da sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz Kasım ayında LUNA fiyatı 100 doları aşarsa dövmesini yaptıracağını söylüyor.

Mike Novogratz sessizliğini bozdu, işte açıklamaları

Terra’nın önde gelen destekçilerinden biri olan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, dün bir hafta süren sessizliğini aniden bozdu. Milyarder, geniş çapta alay konusu olan LUNA dövmesinin, yatırımın “alçakgönüllülük gerektirdiğini” hatırlatacağını iddia etti. Amerikalı milyarder yatırımcı Bill Ackman’a göre Terra, tipik bir ponzi dolandırıcılığıydı, bu yüzden çöküşü öngörülmüştü.

coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon henüz pişmanlık duyduğunu ifade eden açıklamalar yapmadı. Bunun yerine topluluğa ümit veriyor ve neden Terra 2.0’in işe yaracağını anlatıyor. Kısa süre önce, Terra’yı hard fork yoluyla tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,08 dolara düşen UST stablecoin’i çıkarmayı içeren yeni bir strateji duyurdu.

Bu arada, Güney Kore’nin en prestijli hukuk firmalarından biri olan LKB & Partners, Kwon’a dava açmayı tercih etti. Düzenleyiciler ayrıca dikkatlerini Güney Kore’deki ve dünyanın diğer bölgelerindeki başarısız olan ve on milyarlarca dolarlık kayıpla sonuçlanan stablecoin projesine odakladılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir