Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.244
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.244
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dev DeFi Altcoin’inde Son Dakika Gelişmesi: Fiyat Patladı!

DeFi altcoin devi Aave ekosistemi, topluluk teklifi onayladığı için artık kendi yerel merkezi olmayan, teminat destekli stablecoin GHO’ya sahip olacak. İlk gün, Aave topluluğunun çoğunluğu lehte oy verdi. Bu yüzden GHO stablecoin’in tanıtımına desteklerini ortaya koydular. Haberin etkisiyle altcoin fiyatı yeşil bölgede bir hayli yol aldı.

Bu DeFi altcoin topluluğu USD pegli stablecoin’i onayladı

Aave protokolünün arkasındaki merkezi otorite olan Aave Companies, USD sabiti olan GHO ademi merkeziyetçi, teminat destekli stablecoin’in tanıtımını önerdi. “GHO için Yeşil Işık” önerisi 28-31 Temmuz tarihleri ​​arasında oylamaya sunuldu. DAO teklifi onaylarsa, GHO, Aave Protokolü’nde hayata geçecek. Kullanıcıların bir dizi sağlanan teminat karşılığında GHO’yu basmasına olanak tanıyacak. Haberin etkisiyle DeFi altcoin fiyatı yükseliş hareketi başlattı. AAVE, gün içinde 90 dolardan, 100 doların üzerine çıktı.

GHO stablecoin’in, kullanıcılar tarafından henüz kesinleştirilmemiş birkaç kripto varlığına karşı basılması mümkün. GHO’nun borçluları, Aave protokolündeki borçlanma işlemlerine benzer şekilde sağlanan teminatlar üzerinden faiz kazanmaya devam edecek. Ayrıca, GHO kredilerindeki faiz ödemelerinin %100’ü, AaveDAO aracılığıyla topluma fayda sağlayacak. Buna ilaveten, başlangıç ​​faiz oranı ve iskonto oranına ilişkin teklifler önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek.

Ancak, topluluk teklife katılmazsa, tartışmada başka bir teklif olması muhtemel Şimdiye kadar, çoğunluk lehte oy kullandığı için topluluk teklifi tam olarak destekliyor gibi görünüyor. Önerge %99,96 kabul oyu alırken, %0,04 çekimser oy aldı. Dahası, henüz kimse teklife karşı oy kullanmadığı için topluluk, stablecoin konusunda heyecanlı görünüyor.

İlginç bir şekilde, teklif lehine oylar neredeyse 27 bin AAVE’ye sahip ve 25 bin AAVE geliştirici aavechain.eth’den geldi. Topluluk, GHO önerisi hakkında ilgi çekici geri bildirimler yaptı. Bazıları DAO tarafından belirlenen faiz oranlarını, arz üst sınırını ve sabitlik modülünün değerini içeriyor.

IMF, stablecoin önderliğindeki başka bir selloff’tan endişe ediyor

Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) para ve sermaye piyasaları direktörü Tobias Adrian, yaklaşmakta olan stablecoin’lerin önderliğindeki kripto kışına ilişkin endişelerini dile getirdi. Adrian, kripto satışlarının henüz bitmediğini söylüyor. Nakit ve hazinelerle desteklenmeyen stablecoin’lerin kriptoyu başka bir düşüşe götüreceğini kaydediyor.

Bugün, Solana merkezli stablecoin Nirvana (NIRV), bir ani kredi saldırısına maruz kaldı. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere bu saldırı sonra sabitini kaybetti ve %91 düştü. NIRV, DeFi altcoin gelir çiftçiliği protokolü Nirvana Finance tarafından sağlanan bir stablecoin. Uzmanlara göre, DeFi borç verme protokolü Aave’nin GHO stablecoin’inin başarısı, topluluk desteğine bağlı olacak. Herhangi bir destek olmazsa, stablecoin NIRV gibi başarısız olması mukadder.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir