Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.492
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.492
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Dev Borsa Duyurdu: Bu 6 Altcoin Listelenebilir!

En büyük Bitcoin ve altcoin borsalarından biri olan Coinbase, platformunda listelemeyi planladığı coin’lere yönelik duyurusunu güncelledi. Şeffaflık sağlama amacıyla listelenebilme olasılığı taşıyan altcoin’leri önceden paylaşan Coinbase, en son listeyi paylaştı. İşte detaylar…

Coinbase, altcoin listeleme duyurusunu güncelledi: 6 coin var

En büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, en son güncellemesinde, Coinbase’te listelenmesi planlanan coin’leri paylaştı. Ancak bu listedeki coin’lerin, resmi olarak ilan edilene kadar transferler veya ticaret için desteklenmeyeceğini belirtmekte fayda var. Eğer resmi bir şekilde listeleme duyurusu yapılmadan önce hesabınıza bu coin’leri yatırmak isterseniz, kalıcı para kaybı ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, Coinbase’in bu coin’leri listeleyeceğinin bir garantisi de yok. İşte listelenmesi planlanan coin’ler:

  • Arcblock (ABT): ArcBlock, merkezi olmayan Blockchain uygulamaları oluşturmak ve dağıtmak için bir platformdur. Uygulamaları kolayca oluşturmak, dağıtmak ve yönetmek için kendisini eksiksiz bir Blockchain 3.0 ürün platformu olarak tanıtır.
  • Nest Protocol (NEST): NEST, Ethereum’a dayalı merkezi olmayan bir fiyat oracle’ıdır.
  • SuperRare (RARE): SuperRare, şimdiye kadar yaklaşık 250 milyon dolarlık dijital sanat ve 3 milyon dolarlık sanatçı telif ücreti sağlayan bir NFT platformudur.
  • SwftCoin (SWFTC): SwftCoin, kullanıcıların yüzlerce kripto para birimini alıp satmasına, ödemesine ve paylaşmasına olanak tanıyan, Swftcoin (SWFTC) tarafından desteklenen cüzdan, borsa ve ödeme platformu olan SWFT Blockchain’e güç veren bir kriptodur.
  • Sylo (SYLO): Sylo, 2. katman (layer-2) mikro ödeme altyapısı ve SYLO tokenı tarafından desteklenen merkezi olmayan bir iletişim ve veri alışverişi ağıdır.
  • TE-Food (TONE): TE-FOOD, Blockchain tabanlı gıda izlenebilirlik çözümüdür. Misyonu gıda endüstrisinde şeffaflık sağlamaktır.

Coinbase neden bu varlıkları listeliyor?

Peki, Coinbase neden bu varlıkları listelemeyi planlıyor? Bunun için Coinbase’in listeleme kriterlerine göz atmamız gerekir. Coinbase, yasal, uyumluluk ve teknik güvenlik standartlarımızı karşılayan mümkün olan her varlığı listeleme amacı güdüyor. Borsa, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu standartlar, bir projenin piyasa değerini veya popülerliğini hesaba katmaz. Bu, standartlarımızı karşılamadığını ve dolayısıyla şu anda Coinbase’de listelenmeyeceği sonucuna vardığımız varlıklar olduğu anlamına gelir.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, bir varlığı listelememelerinin ardında, aşağıdaki maddeleri sebep olarak gösteriyor:

  • Varlığın yasal, uyumluluk ve teknik güvenlik açısından minimum listeleme standartlarını karşılamadığı sonucuna varmak.
  • Varlık hakkında yeterli bilgiye sahip olmamak.
  • Teknik entegrasyon çalışmasının gerekli olması.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir