Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.172
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.172
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dev Balinaların Alım Yaptığı Altcoin’lerin Listesi Çıktı!

FTX’in Kanada’ya genişleme planı, görünüşe göre FTT’ye yönelik ilgiyi körükleme devam ediyor. Shiba Inu (SHIB), balinalar arasında dolar bazın en büyü token pozisyonu olmaya devam ederken, bugün ilginç bir şekilde 1.5 milyon doların üzerinde FTT satın alımı gerçekleşti. SNX, LINK ve APE, en çok satın alınan diğer altcoin projeleriydi.

Altcoin balinaları FTT satın alıyor, bu haber etkisini sürdürüyor

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, FTX, Kanada’ya genişleme planlarını duyurmadan önce bazı büyük balinaların içeriden bilgiyle yüklü miktarda FTT satın aldığına dair iddialar ortaya çıktı. Bunun hemen ardında FTX Token (FTT), en çok satın alınanlar listesinde ilk sıralara yükseldi.

Görünüşe göre bugün bile Ethereum balinaları FTT biriktirmeye devam ediyor. 17 Haziran’da ortaya çıkan iddiaların ardından FTT tekrar en çok satın alınan token oldu. Balina izleme botu WhaleStats’tan alınan veriler, 1.5 milyon dolar ile balinaların bugün en fazla FTT satın aldığını gösteriyor.

FTX’in Bitvo’yu satın alma kararı, rakip borsa Binance’in geçen yıl düzenleyici baskı nedeniyle Ontario’dan çekilmesinden sonra geldi. Anlaşmaya göre FTX, Alberta merkezli kripto para borsası Bitvo’yu satın almaya hazırlanıyor. Bunun öncesinde “BlueWhale0116” isimli bir balinanın 925 milyon dolarlık FTT satın alması dikkat çekti. Fiyat duyuruyla yükselişe geçemeden önce, balinalar yüklü miktarda FTT satın aldı.

Balinalar Synthetix, Chainlink ve Apecoin’de büyük ilgi gösteriyor

FTT’den sonra en çok satın alınan token’ler USDC, USDT, ETH ve TUSD oldu. Altıncı sırada, Binance’in stablecoin’i olan BUSD yer alıyor. Çeşitli DeFi, launchpad, oyna-kazan platformlarında kullanılmaları ve güvenli liman olarak tercih edilmeleri nedeniyle, stablecoin’ler genellikle bu listenin ilk sıralarında yer almaktadır. Synthetix, Chainlink ve Apecoin ise bugün listenin ilk sıralarını zorlayan altcoin projeleriydi.

ApeCoin, Yuga Labs’in Bored Ape Yacht Club (BAYC) destekli bir NFT projesidir. Bugün bir noktada 53 bin doların üzerinde satın alım gördü. Şu anda, yaklaşık bin dolar ile listeyi 9.sırada tamamlıyor. Ethereum tabanlı oracle token Chainlink (LNIK), yaklaşık 2,5 bin dolar ile 8.sırada. Bu esnada LINK fiyatı %2’nin üzerinde yükselerek 7.41 dolara ulaştı. LINK şu anda 52.88 dolar ATH fiyatının %86 altında işlem görüyor.

Synthetix, çok çeşitli kripto ve kripto dışı varlıkları Blockchain’e ulaştıran bir DeFi protokolüdür. 2021’in Şubat ayında 28.77 dolar ile ATH fiyatını kaydetti. Şimdi bu seviyeden %89.34 indirimli işlem görüyor. Bu arada SNX, yaklaşık 2,5 bin dolarlık satın alımla listenin 7.sırasında. Diğer yandan, 1.5 milyon dolarla listeyi ilk sırada tamamlamasına rağmen FTT, henüz Shiba’yı geride bırakamadı. Shiba Inu (SHIB), balinalar arasında dolar bazın en büyü token pozisyonu olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir