Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.286
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.286
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Dev Balina, Ripple Satıp Bu Altcoin’e Koştu!

Bir Ripple (XRP) balinası, trilyonlarca Shiba Inu (SHIB) biriktirmek için 40 milyon doların üzerinde Ripple (XRP) sattı. Böylece portföyünün yüzde 21’ini Shiba Inu (SHIB) oluşturmaya başladı. XRP’lerin miktarı ise yüzde 5’e düştü.  İşte detaylar…

Devasa SHIB işlemleri: Trilyonlar havada uçuştu

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shibarium Layer-2 çözümünün piyasaya sürülme tarihi yaklaşıyor. Bu tarih yaklaştıkça, Shiba Inu balinaları da daha ilginç bir hale geliyor. On chain verilere göre, dev bir kripto para birimi balinası son zamanlarda bir işlemde 20 trilyon SHIB’i cüzdanına ekledi. Etherscan.io verileri, mega kripto para birimi balinasının son 24 saat içinde rekor işlem gerçekleştirdiğini gösteriyor. Verilere göre balinanın biriktirdiği 20 trilyon SHIB, 210.10 milyon dolara denk geliyor. Toplamda ise balina 48.7 trilyon civarında SHIB tutuyor.

Shiba Inu, bu günlerde Shibarium Layer-2 çözümünün geliştirilmesine doğrudan dahil olan bir Blockchain hizmet sağlayıcısı olan Unification XFUND’ın duyurusuyla ivme kazandı. Yakın bir zamanda Unification, Medium hesabından paylaştığı duyuruda çok beklenen IBC/Gravity/wFUND güncellemelerini içeren FUND TestNet yükseltmesiyle birlikte Shibarium Public Beta TestNet’i üçüncü çeyrekte dağıtmayı planladıklarını doğruladı.

Söz konusu balina, Shibarium Layer-2 çözümünün potansiyel lansmanıyla ilgili söylentilerin tüm sosyal medya platformlarında dolaşmaya başladığı 31 Mayıs 2022’de ilk kez aktif hale geldi. O zaman, balina devasa bir işlem gerçekleştirdi. 303.98 milyon dolar değerinde 25.73 trilyon SHIB’i çantasına ekledi. Etherscan.io verileri ayrıca balinanın tüm bu tokenleri Binance ile ilişkili “Binance 8” etiketli cüzdanlardan birinden satın aldığını belirtiyor.

Ripple balinası, artık SHIB balinası oldu

Etherscan.io’nun bildirdiğine göre, mega kripto para cüzdanı artık SHIB varlıkları açısından “Light” isimli balina cüzdanını geride bıraktı. Şimdi Shiba Inu tokeninin en büyük sahibi, yukarıdaki işlemleri gerçekleştiren balina oldu. En büyük balina cüzdanı şu anda 516.56 milyon dolar değerinde toplam 48.73 trilyon SHIB’e sahip. Öte yandan “Light” şu anda elinde 349.49 milyon dolar değerinde 32.97 trilyon adet SHIB tutuyor. Yani arada, neredeyse 16 trilyon SHIB’lik bir fark var.

Her iki balina cüzdanı da, şimdi Shiba Inu’nun toplam dolaşımdaki arzının yüzde 8,1704’ünü elinde tutuyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, Shiba Inu’nun mevcut dolaşımdaki arzı şu anda 549.063 trilyon seviyesinde bulunuyor. Öte yandan, derin cepli Ethereum yatırımcıları da Shiba Inu’ya ilgi gösteriyor. WhaleStats’a göre SHIB, son 24 saat içinde en büyük 1000 ETH balinası arasında en çok satın alınan token oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir