Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.316
% 3.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.316
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Derin Cepliler, Fiyat Düştükçe Bu Altcoin’den Topluyor!

Cardano (ADA), son piyasa çöküşü sırasında en sert etkilenen kripto paralardan biri oldu. Şimdiye kadar ATH seviyesinin %60’ından fazlasını kaybetti ve yatırımcılarının çoğunu kayıp bölgesine getirdi. Ayı trendi, altcoin holder’ları arasında alarma neden oldu. Ancak, çoğu balina olmak üzere bazıları bunu varlıklarını artırmak için bir fırsat olarak değerlendirdiği için herkes böyle hissetmiyor gibi görünüyor.

Balinalar altcoin projesinden topluyor

Analiz firması Santiment’in bir raporu, konu ADA olduğunda balinalar arasında geniş bir birikim eğilimi gösteriyor. Altcoin fiyatı düştüğü için büyük yatırımcılar satın alma faaliyetlerini hızlandırdı. Biri, kripto paranın değer kaybıyla, büyük holdinglere sahip balinaların daha fazla kayıptan kurtulmak için çantalarını boşaltacağını düşünürdü. Bunun yerine, bu balinalar bunu bir satın alma fırsatı olarak görüyor.

Duyarlılık raporu,  ilk sıradaki ADA balinalarının son 10 gün içinde varlıklarını ikiye katladığını gösteriyor. Bu süre zarfında, ADA’nın fiyatı, değerinin yaklaşık %34’ünü kaybetti. 10.000 ila 1 milyon ADA arasında tutan balina cüzdanları, o zamandan beri önceki varlıklarını en az ikiye katladı. Toplamda, bu balinalar 10 günlük bir süre içinde toplu olarak 53 milyon dolar değerinde ADA satın aldı.

Cardano holder’larının çoğu, IntoTheBlock’tan gelen verilerle gösterildiği gibi, kırmızı renkte kalıyor. Altcoin şu anda tüm ilk sıralarda olan kripto paraların en düşük kâr oranlarından birine sahip ve holder’larının yalnızca %9’unun kârda olduğu söyleniyor. Tüm Cardano yatırımcılarının %84’ü, varlıkları zararda olduğu için mücadele etmeye devam ederken, yalnızca %7’si tarafsız bölgede tutunuyor.

Altcoin, geçen yıl etkileyici bir rallide 3 doların üzerine çıkmayı başarmıştı. Ancak, o zamandan beri üzücü bir düşüş ve çöküş hikayesi oldu. Bu, ATH değerinden yaklaşık 2 dolar düştüğünü gösteriyor. Balinaların alımları, altcoin için olumlu olsa da stop-gap’ın ne kadar süreceğini söylemek için henüz çok erken.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir