Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Deneyimli Trader, 2 Altcoin Belirledi: Patlamaya Hazırlar!

Bitcoin (BTC) fiyatı 3 Mart’ta 45 bin doların üzerinden satışlara tanık olsa da, yatırımcılar yükseliş beklentisini koruyor. Bu çıkarım, 45,500 dolar bölgesindeki satışların boğalar tarafından kademeli olarak durdurmasına dayandırabilir. Diğer yandan, çoğu büyük hacimli altcoin BTC’nin düşüş ivmesine tepki olarak son 24 saatte çift haneli değer kaybetti. Deneyimli bir kripto analisti, 2 altcoin’in kritik direnç seviyelerini aştıktan sonra ralliye başlayabileceğini düşünüyor. Coinmühendisi.com olarak analistin paylaşımlarını aktarıyoruz…

Fantom (FTM) ve bir Ethereum rakibi ralliye hazırlanıyor

Tecrübeli kripto analisti Cantering Clark, kripto para piyasası yaşam belirtileri göstermeye devam ederken Fantom (FTM) ve başka bir Ethereum rakibinin rallilere hazır olduğuna inanıyor. Takma isimli analist, Bitcoin çiftinde (FTM/BTC) Fantom’un 0,000045 (2.00 dolar) direnç seviyesini aştığını ve böylece daha yüksek bir seviyeye hazırlandığını söylüyor:

FTM direnişi zorluyor ve BTC’ye karşı ilerliyor. Döndürücülerin sevinci oyuna geri mi dönüyor? Gönderilecek gibi görünüyor.

Fantom şu anda dünkü fiyatından %6 düşüşle 1.86 dolardan işlem görüyor. 2 Mart’ta genel olarak bu seviyenin üzerinde işlem gördü. Analiste göre başka bir kripto para daha FTM’nin fiyat aktivitesini takip ediyor olabilir.

Analist, FTM grafiğini izleyen bir diğer altcoin projesini paylaşıyor

Cantering Clark’a göre, uygun maliyetli merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmak için bir Katman-2 protokolü olan Harmony (ONE), FTM’nin son yükselişini izliyor. Bu nedeni olarak analist, aşağıdaki teknik grafikleri karşılaştırıyor. Altcoin’lerin USDT paritesi hakkında şu yorumu yapıyor:

%10’luk patlamadan hemen önce, ONE grafiği FTM’ye benziyor.

Cantering Clark’a göre Harmony ağının işlevsel kripto para birimi ONE, yükselişli bir altcoin için tüm gereksinimleri kontrol ediyor. Analist, teknik kısımda beklentilerini paylaşıyor:

Şu anda, ONE trendi, bir atılımdan önce beklediğinizle aynı doğrultuda. Muhalefet karşısında konsolidasyon.
Yol gösteren, bağlantılı eşleştirmelerdir. Hacim ağırlıklı ortalama fiyat tutuluyor. Dengeli, yüksek testler tercih ediliyor.

Yazım sırasında Harmony (ONE), geçtiğimiz 24 saat içinde yaklaşık %10 değer kaybetti ve 0,15 dolar bölgesine yaklaştı. ONE, Ekim 2021 ve Ocak 2022 aylarında oluşturduğu tepelerin ardından Ocak zirvesi 0.3798 doların %59.74 altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir