Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.410
% 4.63
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.410
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Deneyimli Analist, Bu 3 Altcoin’e İşaret Etti: Kritik Noktadalar!

Popüler kripto para analisti ve yatırımcı Jason Pizzino yaptığı açıklamada, umut verici olarak nitelendirdiği 3 altcoin projesi için tahminlerini ve kritik noktaları paylaştı. Analiste göre listesindeki 3 altcoin, fiyat yükselişi için zemin hazırlıyor. Coinmuhendisi.com ayrıntıları ve analist görüşlerini aktarıyoruz.

Bu altcoin, uzun vadeli yatırımcıları için umut verici bir eğilim gösteriyor

Ünlü kripto para analisti Pizzino, 263.000 YouTube abonesine yaptığı açıklamada, Ripple (XRP)’nin karşılaştığı kötü haberlere rağmen, yaklaşık bir yıldır daha yüksek seviyelere çıkmak için hazırladığını söylüyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, ödeme ağının, XRP’yi kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığını iddia ederek Aralık 2020’de Ripple Labs’a dava açmıştı. Yaklaşık, 2,5 yıldır devam eden davada sona yaklaşıldığı iddia ediliyor.

Ripple, dava süreçleri gibi birçok olumsuz durumla karşılasa da, Pizzino, XRP’nin de daha düşük seviyelerden destek alabileceğini belirtiyor ve altcoin için,“trend hala çok belirsiz, ancak yükseliş tarafına kısa vadeli bir zemin kazanmaya çalışıyor” diyor. Analist Jason Pizzino, XRP’nin uzun vadeli yatırımcıları için umut verici bir eğilim gösterdiğini düşünüyor.

Solana er ya da geç 110 doları geri almalı

Pizzino ayrıca, Ethereum’a meydan okuyan Solana (SOL)’nın son yardım rallisinden sonra düşük seviyelere indiğini, sonrasında ise düşüş trendinin üzerinde tutunmaya çalıştığını söylüyor. Analist Pizzino, SOL’un 110 doları “er ya da geç” geri alması gerektiğini de sözlerine ekledi ve şöyle devam etti:

Şu anda iyi haber şu ki, Solana son birkaç gündür ayakta duruyor ve daha yüksek bir dipte ve düşüş trendinin üzerinde tutunuyor. Tam olarak beklediğimiz şey bu, çünkü sonunda düşüş trendi tersine dönmeli ve piyasaya bir tür enerji geri getirmeli çünkü Kasım’ın en yüksek seviyelerinden çok ağır bir düşüş yaşadı.

Pizzino ayrıca Ethereum (ETH)’un “makul bir kısa vadeli düşüş” için hazırlandığını tahmin ediyor. Analist ayrıca, 3.180 dolar seviyesinin, Ethereum’un tekrar yukarı hareket etmeden önce kısa vadede toparlanması için “kritik” bir fiyat noktası olacağını da belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir