Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.478
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.478
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Del Piero, Vieri ve Batistuta NFT Koleksiyonu Başlatıyor

Futbol efsaneleri Christian Vieri, Del Piero ve Gabriel Batistuta, Binance NFT pazarında, NFT koleksiyonu başlatmak için bir araya geldi. Platform, İtalyan Christian Vieri ve Del Piero ile Arjantinli Gabriel Batistuta’nın dijital koleksiyonlarına ev sahipliği yapacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Christian Vieri, futbol taraftarları tarafından Kral olarak bilinen bir Inter efsanesi, Alessandro Del Piero, İtalya milli takımı eski kaptanı. NFT koleksiyonunun üçüncü üyesi Gabriel Batistuta, “Batigol” olarak anılan, 1990’ların en büyük forvetlerinden biri.

Koleksiyon İçin TopGoal ile Anlaşma Sağlandı

Koleksiyon, TopGoal aracılığıyla üretilecek ve Mystery Box konseptiyle hazırlanacak. Oyuncuların kariyerlerinden tarihi anları gösteren lisanslı NFT oyun kartlarından oluşacak.

‘Return of Legends S2’ isimli TopGoal Mystery Box NFT koleksiyonu 12.000 NFT oyun kartından oluşacak ve 15 Kasım’da Binance NFT pazarında satışa sunulacak. TopGoal ortaklığında geliştirilen gizemli kutular Nadir, Destansı ve Efsanevi olmak üzere üç farklı NFT’yi içerecek.

Batistuta, Vieri ve Del Piero efsanevi kalitedeki NFT kartlarını açık artırmaya çıkaracaklar. Lansmandan önce Alessandro Del Piero, Binance CEO’su Changpeng Zhao ile AMA etkinliğine katılacak. AMA etkinliği 15 Kasım günü TSİ 18:00’de gerçekleşecek.

NFT Alanına İlgi Her Geçen Gün Büyüyor

NFT sektörüne ilgi, son zamanlarda özellikle müzik ve spor dünyasında hızla büyüdü. Yapılan araştırmalara göre 2021’in ilk dokuz ayında NFT işlemlerinde %328’lik bir büyüme gerçekleşti. Kripto para birimleri aracılığıyla tokenleştirmenin çekiciliğini artırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir