Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.407
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.407
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

DeFi Protokolü Frontier, Tarayıcı İçi Cüzdan Desteği Getiriyor

Frontier

DeFi Protokolü Frontier yaptığı açıklamada, Aptos, Sui ve 33 Ek Blok Zinciri için tarayıcı tçi cüzdan desteği getireceğini açıkladı.

Merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü Frontier, yaptığı açıklamada, kripto kullanıcılarının desteklenen 35 blok zinciri üzerinden staking, işlem ve NFT etkinlikleriyle etkileşime girmesine olanak tanıyan bir tarayıcı içi cüzdan uzantısı başlattığını duyurdu.

Aptos Ve Sui Destekli Cüzdan

DeFi Protokolü tarafından paylaşılan bilgilere göre cüzdan, kullanıcıların tek bir yerde herhangi bir merkezi olmayan uygulama (dApps) ile etkileşime girmesine olanak tanıyacak. Aynı zamanda cüzdan, son birkaç ay içinde kripto topluluğunda yoğun ilgi gören Aptos ve Sui gibi yeni blok zincirlerini destekliyor.

Yeni çıkacak tarayıcı içi cüzdan, tokenları stake etmek, NFT’leri depolamak ve transfer etmek, çeşitli ağlar arasında tokenları aktarmaya olanak sağlayacak.

Protokol ayrıca cüzdanın, kullanıcıları güvende tutmak için dolandırıcılık ve kimlik avı saldırılarını tespit eden bir güvenlik özelliğine sahip olduğunu söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version