Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

DBS Bank Analistleri: Altın Bu Seviyelere Düşebilir! Ama Alın

Finans devlerinden biri olarak bilinen DBS Bank, Singapur merkezli bir bankadır. Banka, yarım asra yakın bir geçmili olan banka Singapur hükûmeti tarafından kurulmuş olup 2003 yılına kadar The Development Bank of Singapore Limited adıyla bilinmekteydi. Jeopolitik ve ekonomik belirsizliklerin ortasında yön arayan altın piyasaları için DBS Bank’tan dikkat çekici tahminler geldi. Konunun ayrıntıları için Coinmühendisi.com’u takip etmeye devam ediniz.

DBS Bank uzmanlarından altın fiyatı tahminleri

DBS Bank uzmanlarının açıklamalarına göre altın fiyatları 1.770 doların altına düşmedikçe yükselişini sürdürecek. Altın, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile başlayan sürecin ilk günlerde kazançlarından vazgeçmeden 1.974 dolara fırladı. Takip eden günlerde savaşın beklenilenden daha az yoğunlukta süreceği yönündeki beklentilerin gelişmesi ile hızla 1.878 dolara düştü. DBS bankasında stratejist Benjamin Wong’a göre teknik olarak, büyük resimde altının fiyat profili, 1.770 doların altına düşmedikçe yükselişini sürdürüyor gibi görünüyor. DBS bankasında stratejist Benjamin Wong genel olarak yapıcı kalınmasını ve altın fiyatındaki düşüşleri fırsat olarak değerlendirip satın alınmasını tavsiye ediyor. Analist bu konuda şöyle diyor:

Altının yukarı yönlü yoluna devam etmeden önce düzeltici bir düşüş olasılığını ortadan kaldırması için, 1.950-1.973 dolar üzerinde devam eden bir hareket gerekiyor. Önceki taktiğimiz 1.810 dolar uzunluğundaki son oynak hareketlerde çıkarıldı ve 1.863 dolardan uzun bir süreyi doldurduk. 1.920 dolar hasat noktası ile birlikte 1.770 dolarlık bir geçersizlik ile 1.810 dolara dikkat gösteriyoruz.

DBS bankasında stratejist Benjamin Wong altın fiyatları konusunda tahminlerde bulunurken konjonktürel olayların etkisinde fazla kalmadan bir yaklaşım geliştimeye çalışıyor. Analist diyor ki:

1.780-1.770 dolar altı, geçen Ağustos ayındaki 1.690 dolar seviyesindeki yükselişin bozulmadan kalmasını sağlamak için piyasa oynaklığından bağımsız olarak altının tutması için kilit bir seviye olacaktır. Bu nedenle bir mola muhtemelen daha büyük manzarayı değiştirebilir; Ancak bu hayal edilen bir durum değil. CFTC spekülatörleri ile sektördekiler arasında gözle görülür bir farkın, altın istikrar kazanmadan önce daralması gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir