Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.553
% 0.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.553
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CryptoXpress Nedir?

CryptoXpress

CryptoXpress Nedir?

CryptoXpress, geleneksel finans ile bankacılık ve işlemlerin geleceğinin kesişim noktasındadır. Yeni nesil kripto ve bankacılık hizmetlerini desteklemek için özel olarak tasarlanmış, kullanımı kolay bir mobil çözüm başlatan bir şirkettir. CryptoXpress, yeni nesil için geleneksel finansı basitleştirmeyi ve demokratikleştirmeyi amaçlamaktadır.

Bir grup deneyimli küresel blockchain uzmanı tarafından oluşturulan şirket, çeşitli kripto piyasası ve bankacılık dijital hizmetlerine erişmek için kullanımı kolay bir mobil uygulama yaptı. Kripto para satın almak/ticaret yapmak, NFT pazarlarına erişmek, ödemeleri ve dijital transferleri gerçekleştirmek ve diğer özel sadakat, perakende ve üye avantajları için sınıfının en iyisi bir kullanıcı deneyimi sunan CryptoXpress, fatura ödemeleri, danışmanlık, banka kartı provizyonu ve banka hesaplarıyla eksiksiz bir çevrimiçi bankacılık ekosistemi yarattı.

Ethereum’dan daha hızlı işlem hızlarına ve daha düşük maliyetlere ek olarak CryptoXpress, zincirler arası yetenekler aracılığıyla NFT teknolojisini güçlendirmek için Polygon ile ortaklık kurdu. Bu büyük ortaklık, kullanıcıların platformların NFT pazarı tarafından kolaylaştırılan sanat veya gayrimenkul gibi dijital varlıkların ticaretini ve bunlara sahip olmasını sağlamak adına kullanıcılar için mükemmel bir hamle oldu.

Dilerseniz bu bağlantıya tıklayarak CryptoXpress Whitepaper’ına ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilisiniz.

CryptoXpress

CryptoXpress’i bu kadar özel kılan nedir?

  • 300’den fazla farklı kripto para birimini ve +900 işlem çiftini sadece 3 tıklama ile komisyon ödemeden satın alıp & satmanıza olanak tanıyan geniş ve hızlı ürün yelpazesine sahip olun.
  • Yerleşik CryptoXpress Arts & Media NFT pazarında popüler açık artırma satışları için dijital sanat ve medyatik ürünlerinizi bireysel  haklarını tescilleyerek listeleyin ve satın alın.
  • Sadece birkaç tuş ve dakika ile dünyanın neresinde olursa olsun arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize itibari paraları veya kripto para birimlerini aktarın.
  • Hizmetler için ödeme yapın veya faturaları ödeyin ve dijital cüzdanınızdaki kripto para birimini kolayca koruyun.

CryptoXpress

CryptoXpress Team

CryptoXpress
CryptoXpress

Yatırımcı Ve Ortaklar

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir