Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.481
% 4.46
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.481
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

CryptoCom, Brezilya’da Ödeme Kuruluşu Lisansı Aldı

Kripto borsası CryptoCom, Brezilya Merkez Bankası‘ndan Ödeme Kuruluşu Lisansı alan ilk kripto para borsası oldu.

Kripto para piyasasının geliştiği ve benimsendiği bu dönemde, düzenleyici ve denetleyici ihtiyacı giderek artıyor. Son yaşanan FTX çöküşü, bir milyondan fazla yatırımcıyı mağdur etmişti. Milyarlarca dolarlık hacmin olduğu kripto endüstrisinde, güvenilir bir ortam yaratmak birinci öncelik haline geldi. Bu kapsamda çalışmalarını yoğunlaştıran ülkeler, düzenleyicilerini sahaya sürdü. Son olarak kripto borsası CryptoCom, Brezilya‘da Ödeme Kuruluşu Lisansı almayı başardı.

CryptoCom, Brezilya’da İlk Oldu

Popüler kripto para borsası, aldığı bu lisans ile birlikte Brezilya’da düzenlenmiş itibari para cüzdanı hizmetleri sunmaya devam edebilecek.

CryptoCom CEO’su Kris Marszalek, “Brezilya ve tüm Latin Amerika pazarı, her cüzdanda kripto para birimi vizyonumuzu gerçekleştirme yolunda önemli bir bölgedir.” dedi.

Şirketin Latin Amerika genel müdürü ve hukuk başkanı Marcos Jarne, Latin Amerika‘nın kripto paraların benimsenmesinde itici bir güç olduğunu savundu.

Ödeme şirketi CloudWalk, ülkenin merkez bankası tarafından Ödeme Kuruluşu Lisansı alan ilk kripto kuruluşu oldu. Diğer taraftan CryptoCom da bu lisansı alan ilk kripto borsası unvanını aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

CryptoCom, Brezilya’da Ödeme Kuruluşu Lisansı Aldı” te bir düşünce

  1. Pingback: ABD Eyaleti Alaska'dan Dijital Para Düzenlemesi | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir