Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.689
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.689
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Crypto Prime Broker FalconX, BCB Grubundan Yeni Çalışanlarıyla FX Masası Kuruyor

Önde gelen kripto para komisyoncusu FalconX, 20 farklı döviz çiftine erişim sunarak kripto ticaret firmalarına, borsalara ve komisyonculara hizmet vermek üzere özel bir döviz (FX) masası açtı.

Kripto bankacılığı şirketi BCB Group’tan alınan yeni oluşturulan FX ekibine Ben Sebley başkanlık edecek ve Londra dışında faaliyet gösterecek. Ekipte ayrıca FX ticareti başkanı olarak Richard Usher ve ticari FX başkanı olarak Lux Thiagarajah da yer alıyor ve böylece toplam ekip büyüklüğü beş üyeye ulaşıyor.

Dünyanın en büyük dijital varlık ana komisyoncusu olarak tanınan FalconX, dört yüzden fazla kripto tokenı kapsayan, kurumlar için ticaret, finansman ve saklama dahil bir dizi hizmet sunuyor. Yeni FX masası, aynı gün ödeme seçenekleri sunarak yeni fiat ağ geçitleri kurmayı ve geleneksel döviz çiftleri arasındaki fon transferlerini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Küresel gelir ve iş başkanı Austin Reid, bu yeni masanın stratejik önemini vurguladı. Reid bir basın açıklamasında, “FalconX’in FX masası, gelişen sermaye piyasalarına önemli ölçüde katkıda bulunacak, kripto ve fiat’ı sorunsuz bir şekilde birleştirerek verimlilik ve entegrasyon için yeni bir standart belirleyecek” dedi. Riskten korunma fonlarından piyasa yapıcılara kadar kurumsal yatırımcıların, dijital varlık piyasası yapısını güçlendirecek artan döviz likiditesinden yararlanacağını da sözlerine ekledi.

FalconX yakın zamanda kurumların fonlarını denetimli, iflas durumunda uzaktan saklamada tutarken borsalarda işlem yapmalarına olanak tanıyan bir hizmet olan Prime Connect’i tanıttı. Bu hizmet aynı zamanda ticaret sonrası uzlaşmayı, kurumsal düzeyde krediyi ve portföy marjini de içererek FalconX’in pazardaki konumunu daha da sağlamlaştırıyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir