Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.917
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.917
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ConsenSys, İş Gücünün %11’ini İşten Çıkarıyor

ConsenSys

Metamask ana şirketi ConsenSys CEO’su yayınladığı bir blog yazısında, iş gücünün %11’ini işten çıkaracağını açıkladı.

Kripto firmalarından işten çıkarma haberlerinin ardı ardına gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günler Huobi ve Coinbase dahil bir çok firma, olumuz koşullarla baş etmek için işçi çıkarımına gitmişti.

Ethereum geliştirme şirketi ve Metamask ana şirketi olan ConsenSys CEO’su Joe Lubin, yaptığı açıklama ile 97 kişiyi işten çıkartacağını açıkladı.

Lubin yayınladığı blog yazısında, “Bugün, zorlu ve belirsiz piyasa koşullarına uyum sağlamak için ConsenSys’in bazı ekiplerini düzene sokmak gibi son derece zor bir karar almamız gerekiyor” dedi.

“Bu karar ConsenSys’in toplam işgücünün %11’ini temsil eden toplam 97 çalışanı etkileyecektir.”

Blog yazısına göre, dünya genelinde işten ayrılan ConsenSys çalışanları, görev sürelerine bağlı olarak cömert kıdem tazminatı alacak ve opsiyon kullanma süreleri 12 aydan 36 aya çıkartılacağı açıklandı.

Ayrıca, harici bir yerleştirme ajansından kişiselleştirilmiş destek ve ilgili yargı bölgelerinde sağlık yardımlarının uzatılacağı belirtildi.

Lubin, ConsenSys’in mali gücünün altını çizerek, bu zor kararın firmanın stratejisini temel ürünlerine odaklayacağını ve Web3 ticareti ana akıma dönüşürken bu alandaki yeni fırsatları keşfedeceğini söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir