Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.244
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.244
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinmuhendisi Ekibi İle Binance’de İşlem Açıp Kazanç Elde Etmeye Var Mısın?

Binance 1.8M Değerinde Etlinlik Makale

Binance borsasının düzenlemiş olduğu, son zamanların en büyük etkinliği olarak hafızalara kazınacak 1.800.000$ $USDT değerindeki “Binance Futures Grand Tournament” başlıyor!

Coinmuhendisi ekibine katılıp birlikte açacağımız işlemler neticesinde ödül havuzundan pay almak için geç kalmayın!

Binance Futures hesabınız yoksa, ilk olarak komisyon indirimli linkimizden Binance Futures hesabı oluşturabilirsiniz.

Etkinliğe katılım sayfası 

Dikkatinizi Çekebilir : Binance Futures Nasıl Kullanılır?

Etkinlik Detayları

  • Yarışma Dönemi’nde Binance Vadeli İşlemlerde COIN-M ve USDⓈ-M sözleşmeleri alıp satan tüm ekipler Ekip Günlük PNL’sinin toplam değerine göre sıralanacaktır. Ekibin Günlük PNL’si, Yarışma Dönemi’nde Vadeli İşlemlerde en yüksek alım satım hacmine sahip ilk 10 hak kazanan kullanıcının PNL’sinin toplanmasıyla hesaplanır.
  • Uygun kullanıcılar, Yarışma Dönemi süresince Vadeli İşlemlerde en az 20.000 USDT’lik günlük alım satım hacmine ulaşan kullanıcılardır.
  • Yukarıdaki kriteri karşılayan ekip üye sayısının ondan az olması durumunda, tüm hak kazanan üyelerin günlük PNL’si kaydedilecektir.

binance

Ekip Kârı Nasıl Hesaplanır?

  • Bir ekibin nihai USDT Kârı = Alım satım hacmi > 20.000 USDT ve kârı > 0 olan günlük ilk 10 hak kazanan ekip üyesinin günlük USDT kârlarının toplamı;
  • Bireysel Nihai USDT Kârı = USDⓈ-M Vadeli İşlemler Varlık 1 Kârı + COIN-Ⓜ Vadeli İşlemler Varlık 2 Kârı * Varlık 2’nin USDT karşısındaki günlük kapanış fiyatı
  • USDⓈ-M Vadeli İşlemler Varlık 1 Kârı = Varlık 1 Gerçekleşmemiş PNL’sinin Nihai Hesap Bakiyesi – Varlık 1 Gerçekleşmemiş PNL’sinin İlk Hesap Bakiyesi + Varlık 1’in Gerçekleşmiş PNL’si + Varlık 1’in Fonlama Komisyonu – Varlık 1’in Komisyonu
  • Coin-M Vadeli İşlemler Varlık 2 Kârı = Varlık 2 Gerçekleşmemiş PNL’sinin Nihai Hesap Bakiyesi – Varlık 2 Gerçekleşmemiş PNL’sinin İlk Hesap Bakiyesi + Varlık 2’nin Gerçekleşmiş PNL’si + Varlık 2’nin Fonlama Komisyonu – Varlık 2’nin Komisyonu

Binance Hoşgeldiniz Ödüllerini Kaçırmayın!

300.000 USDT ve 1 BNB’ye kadar ödül kazanın

Tüm yeni Vadeli İşlemler kullanıcıları Hoş Geldiniz Bonusu Havuzunu eşit olarak paylaşabilirler. Bu kullanıcılar arasından bir şanslı kazanan, bir BNB ödül alacaktır!

İlk kez 24/05/2023 günü saat 03.00 ile 22/06/2023 günü saat 02.59 (TSİ) arasında olmak üzere Vadeli İşlemler alım satımı yapmak.

Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki 

Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Binance Borsası Vadeli İşlemler için %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Bu tarz kazanç fırsatlarından anında haberdar olmak için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir