Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.489
% 2.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.489
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Coinmuhendisi-Bybit AMA Özeti

Coinmuhendisi-Bybit AMA Özeti

09 Kasım 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Bybit proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Bybit  yetkilisi şunları aktardı.

Benim adım Kylie. Bybit NFT’de hem marka pazarlamasından hem de topluluk operasyonlarından sorumlu pazarlama müdürüyüm. NFT’nin büyük bir hayranıyım, özellikle gerçek dünyadaki uygulamalar. Bybit NFT’ye katılmadan önce, NFT ve kriptoyu ilk kez öğrendiğim ve onunla oynamaya başladığım tanınmış bir internet şirketinde çalıştım. Sonra bu alanda derinlemesine dalış yapmak için Bybit NFT’ye katılmaya karar verdim. Burada olmaktan ve hikayemi kripto ve NFT’de benimle aynı tutkuyu yaşayan herkesle paylaşmaktan çok mutluyum. 🙂

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Bybit proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1: Bybit NFT Marketplace hakkında kısa bir giriş yapabilir misiniz?

C1: Bybit NFT Marketplace, NFT’leri satın almak, satmak ve ticaret yapmak için tek durak noktanızdır. Kullanıcılar, dünya çapındaki içerik oluşturuculardan en yeni NFT koleksiyonlarına erken erişim sağlayabilir ve çok zincirli işlemler gerçekleştirebilir. Şu anda Ethereum, Solana, Polygon, Tezos, BNB Chain ve Klaytn desteklenmektedir. Pazar, sabit fiyatlı NFT Gizem Kutuları ve kullanıcıların gelecekteki mavi çipli NFT’leri gaz ücreti olmadan çok düşük fiyatlarla satın alabilecekleri ve karşılığında 10 kattan fazla tadını çıkarabilecekleri GrabPic adlı özel bir portal sunuyor!

Bybit NFT Marketplace, GameFi’de özel IP’ler, metaverse ve ünlülerden ve tanınmış kişilerden özellikle ciddi hayranlara ve koleksiyonculara benzersiz kişisel eşyalar sunmayı amaçladığımız için benzersiz bir şekilde konumlandırılmıştır.

Ek olarak, Bybit’in güvenli ve güvenilir altyapısı, NFT koleksiyoncularının en sevdikleri NFT’lerin orijinalliğini ve gözetim zincirini doğrulayabileceği anlamına gelir ve bu da kullanıcıların kökenini ve değerini doğrulamasını kolaylaştırır.
Pazar yerimizi ziyaret edin ve daha fazlasına göz atın: <https://i.bybit.com/uabashn >

S2: Marketplace’te NFT satın almak için gerekli adımları bize verebilir misiniz?

C2: Pazarımızda NFT satın almak sorunsuz bir süreçtir.

Kayıtlı Bybit kullanıcıları, herhangi bir kripto cüzdanı oluşturmaya veya içe aktarmaya gerek kalmadan, Bybit’in Spot Hesabındaki varlıkları kullanarak Bybit NFT Marketplace’te listelenen NFT’leri satın alabilir ve takas edebilir.

NFT’leri, satın almak istediğiniz NFT’nin fiyatlandırma para birimine bağlı olarak ETH, USDT veya Bit ile satın alabilirsiniz.

Satın almadan önce bir Bybit hesabı açmanız ve satın almadan önce Spot hesabınızda yeterli para olduğundan emin olmanız gerekir. NFT alımı, satımı, çekilmesi veya yatırılması için KYC zorunlu değildir.

Ayrıntılar için lütfen aşağıdaki bloglara bakın:
– Bybit hesabına kaydolmak için: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001017
– Bybit NFT Marketplace’te NFT satın almak için: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001449

Ayrıca, NFT’leri pazarımıza nasıl çekeceğiniz ve yatıracağınız da ilginizi çekebilir.
– NFT’yi Geri Çekme: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001575
– NFT Yatırma: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001574

S3: GrabPic’in Bybit NFT’deki lansmanından bu yana çok popüler olduğunu fark ettik. Tekrar nasıl çalıştığını ve Bybit NFT’nin neden GrabPic’i başlatmaya karar verdiğini açıklayabilir misiniz?

C3: Evet, Bybit NFT ailemizin GrabPic gibi olduğunu söyleyebiliriz. GrabPic’in 15 Ağustos 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana, tüm NFT projeleri 1 dakika içinde satıldı ve taban fiyatları sadece 30 dakika içinde en az% 568 arttı!

Temel olarak, GrabPic, herkesin gelecekteki mavi çipli NFT’leri gaz ücreti olmadan çok düşük fiyatlarla satın alabileceği ve 10 kat daha fazla getirinin tadını çıkarabileceği Bybit NFT Marketplace altında yer alan özel bir NFT portalıdır! <https://i.bybit.com/uabashn >

Bu arada, Bybit NFT sahipleri için daha fazla kazanç fırsatı sağlamak için GrabPic’te bir dizi ticaret özelliği başlatmayı planlıyoruz. Örneğin, Birleştirme, başlattığımız ilk ticaret özelliğidir; dediğiniz gibi, kullanıcılar birden fazla normal GrabPic NFT’yi birleştirebilir ve daha yüksek nadirlik (efsanevi) bir NFT oluşturmak için kartları birleştirebilir.

NFT’leri birleştirmenin faydaları:
Kullanıcılar, daha yüksek değere sahip daha yüksek nadirliğe sahip GrabPic NFT’leri oluşturmak için birleştirmeyi kullanır. Ve daha sonra kullanıcıların Bybit USDT Bonusu veya Kuponu içeren gizemli kutular almak için birleşebilecekleri daha fazla etkinliğimiz olacak.

GrabPic iki ana amaç ile başlatıldı. İlk olarak, mevcut düşüş piyasası koşullarında Bybit NFT ailesi için daha fazla kazanç fırsatı getirmek istiyoruz. GrabPic NFT projelerinin çoğu birincil pazarda her biri 0,01 usdt karşılığında satıldığından, alıcılara neredeyse hiç maliyet yoktur. Ayrıca, GrabPic NFT sahipleri çeşitli yollarla kar elde edebilirler: 1. İkincil piyasadaki son GrabPic NFT’lerin taban fiyatlarının yaklaşık% 999 artarak yaklaşık 10 usdt’ye (0.01 usdt’den) yükseldiğini gördük; 2. GrabPic NFT sahipleri, efsanevi NFT’leri almak için yaklaşan birleştirme etkinliklerine katılabilir. Efsanevi NFT’leri tutmak, gelecekteki GrabPic projelerinden NFT airdrop’ları / beyaz listeleri alabilir; 3. GrabPic sahiplerine daha fazla fayda planlanmaktadır. Bizi izlemeye devam edin!

İkinci amaç, daha yüksek kaliteli NFT projelerinin NFT oyuncuları arasında maruz kalmasına yardımcı olmak ve projeler için sorunsuz bir NFT yayınlama deneyimine sahip olmaktır.

Bu bir kazan-kazan durumu. Kullanıcılarımız kar elde eder ve Bybit’teki varlıkları% 100 garantilidir, daha harika NFT projeleri popülerliklerini kazanabilir.

S4: Bybit NFT’nin yeni Beyaz Liste özelliği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?

C4: Bybit NFT Beyaz Listesi, geçen hafta kullanıma sunulan en son özelliğimizdir. Daha çok bir NFT satış aracı gibidir, burada pazarımızda belirli bir NFT için beyaz liste tutarsanız, bu NFT’yi çok indirimli bir fiyatla halka açık satıştan daha erken satın alabilirsiniz!

Beyaz liste noktaları almak için belirli gereksinimleri karşılamanız gerekir. Çoğu zaman, beyaz liste noktaları sadık kullanıcılarımıza veya yeni başlayanlara verilir. Örneğin, 28 Ekim’de satılan NFT, halka açık satıştan önce beyaz liste satışı açtı. Tüm GrabPic efsanevi NFT sahiplerimiz beyaz listeye alındı. Daha sonra wl satışını açtığımızda, Coin Mühendisi ailesine bazı wl spotları vereceğiz! !

S5: Yeni başlayanlar Bybit NFT Marketplace’ten ne bekleyebilir?

C5: Her hafta farklı GrabPic NFT’leri lansman ve birleştirme etkinliklerimiz var, NFT projeleri farklı proje arka planlarına göre değişiyor, bu da Bybit NFT GrabPic’in bir başka avantajına geliyor, burada listelediğimiz tüm NFT projeleri, yardımcı program ve tasarımda yüksek kalitede önceden değerlendiriliyor.

Bu hafta için Mystery Bonus birleştirme etkinliğimiz sadece yeni başlayanlara açılıyor! 7 – 13 Kasım 08:00 UTC arasında bir Bybit hesabı açar ve ilk NFT’nizi 7 – 13 Kasım 08:00 UTC saatleri arasında pazarımızdaki herhangi bir GrabPic koleksiyonundan satın alırsanız, 14 Kasım 08:00 UTC’den itibaren birleştirme etkinliğine hak kazanırsınız. Uygun bulunan her kullanıcı, birleştirme etkinliği başlamadan önce Bybit hesabınıza 1 “Gizemli Bonus birleştirme kartı” airdrop alacaktır. 15 U’ya kadar 1 Bybit USDT Bonus kartı oluşturmak için satın aldığınız herhangi bir GrabPic NFT ile “Gizemli Bonus birleştirme kartı” nı birleştirin.
Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin: https://i.bybit.com/1fGab3r8
Bybit NFT’nin twitter hesabı ve toplulukları hakkındaki en son bilgileri güncelleyeceğiz, yeni ürün özellikleri ve yeni NFT varlıkları, Twitter hesabı hakkında en son haberler için lütfen bizi takip edin: https://twitter.com/Bybit_NFT

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Bybit yetkilisi
tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Bybit  yetkilisi tarafından sorular cevaplandı
TWITTER SORULARI
S1: Bybit NFT, topluluk geri bildirimlerini ne kadar önemsiyor? Öneride bulunmak istediğimde size nereden ulaşabilirim? arifk#0063 (@rifatturan19)

C1: Evet!! Biz çok topluluk odaklıyız! Topluluktan geri bildirim ve öneriler almak isteriz! Pls, topluluk yöneticilerimize ulaşmak için Bybit NFT resmi Telegram grubuna katılıyor. https://t.me/bybitnftofficial

S2: GradPic nedir? Avantajları ve yeniliklerinden bahseder misiniz? jüpiter#0244 (@connecting4191)

C2: Tabii, hahaha. Hepimiz GrabPic’i seviyoruz!GrabPic, herkesin gelecekteki mavi çipli NFT’leri gaz ücreti olmadan çok düşük fiyatlarla satın alabileceği ve 10 kat daha fazla getirinin tadını çıkarabileceği Bybit NFT Marketplace altında yer alan özel bir NFT portalıdır! <https://i.bybit.com/uabashn >

NFT freemint’in gelişmiş bir sürümü gibidir, çünkü Bybit’te gaz ücreti talep etmeyiz, bu nedenle GrabPic’te NFT satın almak için neredeyse hiçbir maliyet yoktur. Ve GrabPic’teki ticaret özellikleriyle ikincil pazarda işlem yapmanın ötesinde kazanabilirsiniz. Örneğin, Birleştirme, başlattığımız ilk ticaret özelliğidir; dediğiniz gibi, kullanıcılar birden fazla normal GrabPic NFT’yi birleştirebilir ve daha yüksek nadirlik (efsanevi) bir NFT veya Bybit USDT Bonusu veya Kuponu içeren gizemli kutular oluşturmak için kartları birleştirebilir.

S3: Birçok insan NFT kavramına çok aşina değil. NFT’ler hakkında açıklayıcı bilgilerin açıklandığı eğitimleriniz var mı? Bu tür eğitimler vermeyi düşünüyor musunuz? serbestmühendis#1448 (@celalaydin)

C3: Önce Vikipedi’den resmi açıklamayı kopyalayayım. 🙂 Vikipedi’ye göre, Değiştirilemeyen bir belirteç (NFT), kopyalanamayan, değiştirilemeyen veya alt bölümlere ayrılamayan, bir blok zincirine kaydedilen ve orijinalliği ve mülkiyeti onaylamak için kullanılan benzersiz bir dijital tanımlayıcıdır. Bir NFT’nin mülkiyeti blok zincirine kaydedilir ve NFT’lerin satılmasına ve takas edilmesine izin vererek sahibi tarafından aktarılabilir.

Ve evet! NFT hakkında kullanıcı eğitim materyalleri hazırlıyoruz ve bunları kısa süre içinde yayınlayacağız! Oysa daha önce de belirttiğim gibi, NFT satın almak pazarımızda oldukça sorunsuzdur. Sadece bir Bybit hesabı oluşturun ve istediğiniz NFT’yi satın almak için hesabınızda yeterli depozito olduğundan emin olun.

S4: merhaba, bugün ByBit’i indirdim ve NFT pazarına göz atarken mavi çipli NFT koleksiyonlarına rastladım. Bize bu koleksiyonlardan bahsedebilir misiniz?, bu koleksiyonların gelecek için bir yatırım olduğu söylendi, bu ne anlama geliyor? Musacyd#6011 (@Musacyd)

C4: Evet, bu yukarıda tanıttığım GrabPic bölümüdür. Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret etmekten çekinmeyin: https://www.bybit.com/ru-RU/nft/grabpic/

Yeni başlayanlar için özel Mystery Bonus birleştirme etkinliğimize katılmayı unutmayın!! https://www.bybit.com/ru-RU/nft/playpic?tab=1

S5: Bybit NFT’de İçerik Üretici telif hakkı oranları nelerdir? Birçok Pazar Yeri %0 olarak ayarlanmışsa, bu NFT’leri kötü yönde etkiler. ByBitNFT bunu destekliyor mu? Zaferinan#9983 (@Zaferinance)

C5: Henüz %0 telif hakkı oranını desteklemiyoruz. Tipik bir telif hakkı oranı% 1 ila% 10’dan azdır.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: NFT yaratıcıları, Bybit platformundan NFT’ler oluşturabilir mi? Oluşturulan NFT varlıklarını Bybit platformuna getirmenin NFT geliştiricileri/oluşturucuları için faydaları nelerdir?(@lindaahill)

C1: Evet yapabilirsin! Genişlemeye devam ettikçe, kullanıcılarımızla ortaklık kurmak ve paylaşmak için her zaman en kaliteli projeleri arıyoruz, bu nedenle Bybit’te görmek istediğiniz harika bir NFT projeniz varsa bizimle iletişime geçin!

Süreç basittir – başvurunuzu bu Google formu aracılığıyla göndermeniz yeterlidir: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdikcciEDcmZZIkAbPeaI1M6crukS6xHMr1CcGrdQ4UILU9g/viewform İlk incelemeyi geçerseniz size ulaşacağız.

Daha fazla ayrıntı için lütfen bloga bakın: https://blog.bybit.com/post/application-bybit-nft-marketplace-blt25a15074b321ef9d/

S2: Bahsettiğiniz Grabpic bir tür NFT mi yoksa NFT geliştirmek için kullanılan bir sistem mi? pardon GrabPic’i daha basit bir şekilde açıklayabilir misiniz?(@kirmizi13)

C2: GrabPic, NFT’leri satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz mevcut NFT pazarımız altında özel bir portaldır. Aradaki fark, GrabPic’te başlatılan NFT projelerinin hepsinin birincil pazarda çok cazip taban fiyatına sahip olmasıdır. Bu, GrabPic’te NFT satın almanız için neredeyse hiçbir maliyet olmadığı anlamına gelir. Ayrıca, ikincil pazarda 10 kat daha yüksek bir fiyatla satış yapmak ve daha yüksek değerli efsanevi NFT’ler üretmek için birleşmek de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kar elde edebilirsiniz! Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin: https://www.bybit.com/ru-RU/nft/grabpic/

S3: Bybit NFT Market’te 0,01$’lık NFT ön satışları devam edecek mi? Ön Satış’a katılmak için ne yapmalıyız?(@ozlem_61)

C3: Evet! Bir Bybit hesabı açmak ve pazarımızdan satın almak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
– Bybit hesabına kaydolmak için: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001017
– Bybit NFT Marketplace’te NFT satın almak için: https://www.bybit.com/en-US/help-center/bybitHC_Article?language=en_US&id=000001449

Ayrıca en son güncellemeler için lütfen Bybit NFT resmi Twitter ve Telegram grubu ile bizi izlemeye devam edin: https://twitter.com/Bybit_NFT

S4: nft satın almak için kullandığımız cüzdan ByBit’in spot cüzdanı mı yoksa spot cüzdandan NFT cüzdanına para mı aktarmamız gerekiyor? Aynı şekilde, NFT sattığımızda elde ettiğimiz kâr spot cüzdanımıza mı düşüyor yoksa başka bir cüzdana mı düşüyor?(@Musa_cyd007)

C4:Evet, spot cüzdanınızdaki para ile NFT satın alabilirsiniz ve sattığınızda para spot cüzdanınıza da düşecektir. 🙂

S5:Projeniz Xavi’nin yanına başka efsaneleri de getirecek mi? Kripto ile ilgilenen gençlerin dikkatini çekmek için Haaland ve Mbappe gibi popüler futboldan oyuncularla iş birliği yapmayı planlıyor musunuz? DC: #alpi9 (@alp1ii)

C5: Evet, 2022 Dünya Kupası hakkında yaklaşan projelerimiz var! FiBX NFT kör kutu beyaz listesi yarın saat 10: 00’da (UTC) pazarımızda başlayacak! Bu, 2022 Dünya Kupası hakkında bir piyango oyunu projesidir, burada en iyi sekiz takımın NFT’lerini tutarsanız, ev sahibi takım, nihai bonus havuzlarını ve gelecekteki NFT airdrop’larını paylaşma fırsatına sahip olacaktır! Beyaz listelerinin fiyatı pazarımızda sadece 0,15 U olurken, halka açık nane fiyatı 0,015E ila 0,15E arasında olacaktır. Bu yüzden büyük kazanç fırsatını kaçırmayın! !

 

Ayrıca, BVB ekibinin yer aldığı FMEX NFT gizemli kutu projesi, bu Cuma günü saat 11: 00’de UTC’de pazarımızda başlıyor. Bu proje, FMEX belirteci ile% 100 geri ödemeyi garanti eder. Daha fazla bilgi edinmek için pazarımızı ziyaret edin!

Coinmuhendisi yetkilisi son soru : Sonunda söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Bybit Yetkilisi cevap : Yeni başlayanlara özel olarak açılacak olan yaklaşan Mystery Bonus birleştirme etkinliğine katılmayı unutmayın!! 7 – 13 Kasım, 8AM UTC arasında bir Bybit hesabı açarsanız ve ilk NFT’nizi 7 – 13 Kasım, 8AM UTC arasında pazarımızdaki herhangi bir GrabPic koleksiyonundan satın alırsanız, 14 Kasım 8AM UTC’den başlayan birleştirme etkinliğine katılmaya ve 15 USDT’ye kadar Bybit USDT Bonus kartı kazanmaya hak kazanırsınız! Bybit USDT Bonusu, marj, işlem / fonlama ücreti olarak ve platformda işlem yapmanın neden olduğu potansiyel kayıpları karşılamak için kullanılabilir.

Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin: https://i.bybit.com/1fGab3r8

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir