Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.548
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.548
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin 23 Kasım 2021

CoinGecko verilerine göre en çok aranan 5 token sırasıyla The Sandbox (SAND), Chromia (CHR), Crypto.com Coin (CRO), UFO Gaming (UFO) ve Wonderland (TIME) oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında yaşanan hareketlilikle beraber en çok aranan 5 token şu şekilde:

  • The Sandbox (SAND)
  • Chromia (CHR)
  • Crypto.com Coin (CRO)
  • UFO Gaming (UFO)
  • Wonderland (TIME)

The Sandbox (SAND): Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun dünyasını çalıştıran Ethereum üzerinde çalışan bir yazılımdır. Sandbox özünde, oyuncuların LAND adı verilen dijital arazileri satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için bunların üzerinde deneyimler oluşturabilecekleri bir oyundur. CoinGecko’da en çok arananlarda en başta yer alan Sandbox, son 24 saatte %30 oranında yükselişe geçerek 5,34 dolardan işlem gördü.

Chromia (CHR): Chromia (CHR), Ethereum platformunda çalışan bir kripto varlıktır. Chromia platformu ise gerçek dünyaya uygulanabilir teknik çözümler oluşturmayı hedefliyor. Merkezi olmayan uygulamalar için yeni bir blockchain platformu olan Chromia mevcut platformların eksiklikleri ve yeni nesil dapp’lerin ölçeklendirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan Chromia, %0.8 oranında düşüşe geçerek 1,29 dolardan işlem gördü.

Crypto.com Coin (CRO): Finans hizmetleri şirketi Crypto.com tarafından geliştirilen, merkeziyetsiz ve açık kaynaklı blockchain ağı “Crypto.com Chain”in yerel dijital para birimidir. “Herkesin cüzdanına kripto para dahil etme” hedefiyle çalışan geliştiriciler, 2018 yılının sonunda CRO para birimini piyasaya sürdü. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan Crypto.com Coin, , son 24 saatte 13.8 oranında artış göstererek 0,795644 dolardan değer gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir