Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.155
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.155
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin 22 Kasım 2021

CoinGecko verilerine göre en çok aranan 5 token sırasıyla Unmarshal (MARSH), JasmyCoin (JASMY), DeXe (DEXE), Crypto.com Coin (CRO) ve BOSAGORA (BOA) oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında yaşanan hareketlilikle beraber en çok aranan 5 token şu şekilde:

  • Unmarshal (MARSH)
  • JasmyCoin (JASMY)
  • DeXe (DEXE)
  • Crypto.com Coin (CRO)
  • BOSAGORA (BOA)

Unmarshal (MARSH): Unmarshal, DeFi uygulamaları için özelleştirilebilir verileri düzenlemek için bir blok zinciri dizinleri ağından oluşan Zincir-Agnostik bir blok zinciri protokolüdür. CoinGecko’da en çok arananlarda en başta yer alan Unmarshal, son 24 saatte % 28.6 oranında yükselişe geçerek 1,61 dolardan işlem gördü.

JasmyCoin (JASMY): JASMY, IoT (Nesnelerin İnterneti) platformları geliştiren bir kuruluş olan Jasmy’ye güç veren bir Ethereum belirtecidir. Jasmy, merkezi sunucular aracılığıyla cihaz ve veri ağlarını koordine etmek yerine, uç bilgi işlem ve merkezi olmayan bir depolama ağı olan IPFS’de veri depolama yoluyla süreci merkezden uzaklaştırmayı hedefliyor. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan JasmyCoin, son 24 saatte %51.7 oranında yükselişe geçerek 0,238284 dolardan işlem gördü.

DeXe (DEXE): DeXe, en iyi yatırımcıların stratejilerini kopyalayan bir sosyal yatırım platformu olarak kendisini tanımlıyor. Her yatırımcı için bir token veya birçok token sahibi olma imkanı bulunuyor. Her token gerçek bir varlık tarafından destekleniyor ve fiyatı yatırımcının becerilerine bağlı şekilde şekilleniyor. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan DeXe, son 24 saatte %13 oranında yükselişe geçerek 15,83 dolardan işlem gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version