Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.218
% 4.10
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.218
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

CoinFLEX, Yeniden Yapılanma Adımları Atıyor

Şeyşeller merkezli kripto borsası CoinFLEX, resmi bir yeniden yapılandırma önerisini ve şirketin ileriye dönük atacağı adımları açıkladı.

Kripto sektöründe yaşanan düşüşün ardından firmalar stratejilerini yeniliyor. CoinFLEX, Haziran ayında para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurmuştu. Ardından, yeniden yapılandırma çalışmalarına başlayan şirket, izleyeceği yeni yolun ne olacağını söyledi.

CoinFLEX, Yeniden Yapılandırma Adımlarını Açıkladı

CoinFLEX, yaptığı açıklamada öz sermayesinin yüzde 65’ini alacaklılara, yüzde 15’ini ekibe devredeceğini ve B Serisi yatırımcıların da hissedar olarak kalacağını belirtti.

Şirketin yayınladığı ön sözleşmede belirtilen alacaklılar, şirketin yüzde 65’ine sahip olacak. CoinFLEX ekibine, zaman içinde bir çalışan hisse opsiyon programına (ESOP) hak kazanmak için kalan şirket hisselerinin yüzde 15’i tahsis edilecek. B Serisi yatırımcılar ise yeniden yapılandırılan şirkette hissedar olmaya devam edecek.

CoinFLEX, teklifin aynı zamanda BCH ittifakı ile ittifakın SmartBCH Köprüsünün sorumluluğunu üstlendiği bir anlaşma içerdiğini söyledi. Onaylanması halinde CoinFLEX, devralmanın, SmartBCH ağındaki BCH’nin SmartBCH Alliance aracılığıyla BCH için 1:1 oranında kullanılabilir olacağı anlamına geleceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir