Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.857
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.857
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase’den SHIB ve Bu 6 Altcoin İçin Dev Duyuru!

Coinbase, müşterileri ve işletmeleri bir araya getiren ticaret platformuna SHIB ve 6 altcoin daha ekliyor. Coinbase kullanıcıları bu sayede, anlık ve ücretsiz işlemlere kavuşuyor.

Borsa, bu hafta bir dizi önemli duyuru yaptı

Coinbase’in duyuruları arasında bir dizi altcoin listesi yer alıyor. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık. Borsasının en son duyurusu SHIB, Bitcoin, Dogecoin ve DAI gibi önemli altcoin projelerinden geldi. Coinbase bugün bir blog yazısında anında ve ücretsiz kripto para transferlerinden bahsediyor.

SHIB ve 6 altcoin ile anında ve ücretsiz işlemler

Coinbase’in resmi blog sayfasında yayınlanan bir açıklamaya göre, borsa artık Bitcoin, Ethereum veya USDC dışın bir dizi altcoin projesiyle ödeme desteği sağlıyor. Bugün yayınlanan makaleye göre bu altcoin projeleri şunları içeriyor:

  • Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • Dogecoin
  • DAI
  • USDT
  • APE
  • Shiba Inu

Şirket ayrıca, kripto para piyasasındaki yüksek volatiliteye rağmen kullanıcıların belirledikleri tutarı tam olarak alacaklarını söyledi. Aynı zamanda platform, kriptodan itibari paraya otomatik dönüştürmenin yalnızca Coinbase tarafından yönetilen yatırımcıların için mevcut olduğunu ve belirlenen sınırlar dahilinde çalıştığını belirterek duyuruyu somutlaştırdı:

Kurumsal benimseme için Coinbase’den önemli bir adım

Coinbase platformunu kullanan işletmeler, ödenmesini istedikleri kripto para biriminde kabul edecek. Ayrıca, gelen kripto para birimi ödemesini bu biçimde tutma veya otomatik olarak dolara dönüştürme seçeneğine sahipler. Yani işletmelerin kripto para kullanımı için uygun bir zemin hazırlanıyor. Blog’da yer alan açıklamalara göre, otomatik dönüştürmenin bir tavan büyüklüğü olacak. 1 milyon dolara kadar Bitcoin, Ethereum, USDC ve DAI. 500.000 dolara kadar LTC, SHIB ve USDT. Son olarak APE, BCH ve DOGE, 250.000 dolara kadar anında dolara çevrilebilecek.

SHIB, son aylarda artan benimseme görüyor

Bu arada, lüks aksesuar fermalarından hava yolu şirketlerine ve market zincirlerine kadar giderek daha fazla şirket SHIB’yi bir ödeme aracı olarak benimsiyor. Şimdi, kendilerine gururla Shib ordusu diyen topluluk artık bu tür haberlere alışmış olmalı. Aynı zamanda, ApeCoin’i (APE) tek olarak görmek oldukça sıra dışı.

Diğer yandan, BAYC yaratıcıları Yuga Labs’ın tokeni, gerçek hayatta kafede hamburger ödemeleri için kullanılmaktadır. Aksi takdirde, APE’nin kullanımı, çeşitli NFT dalları ve “Otherside” Metaverse ile BAYC ekosistemiyle sınırlı görünüyordu. Yine de, tokenin Coinbase Commerce çerçevesine uygulanmasıyla gördüğümüz gibi, APE fayda için artı bir puan alıyor ve kim bilir. Belki de bu sadece başlangıç.

Coinbase’in açıklamasına göre, ekosisteme dahil olan tüm taraflar için ödemeleri hızlı ve kolay hale getirdiği için bu atılım, uyum yolunda önemli bir adım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir