Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$61.938
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 61.938
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Coinbase’den Kullanıcılara USDT’leri Değiştirme Çağrısı

Geçtiğimiz günlerde Binance, USDC’yi desteklemeyi bırakarak müşteri varlıklarını kendi stablecoin’ini BUSD’ye otomatik olarak dönüştürdü. Circle’ın kurucu ortağı olan Coinbase de USDC için benzer bir teşvikte bulundu.

Coinbase, USDC için Dönüşüm Ücretlerini Sıfırladı

Kripto borsası Coinbase, Circle’ın USDC’sini destekleyen ve rezervlerin kalitesini vurgulayan yeni bir kampanya başlattı.

Borsa, güvenilir bir stablecoin olarak nitelendirdiği USDC’ye geçmek isteyen kullanıcılar için dönüşüm ücreti talep etmeme kararı aldı. Coinbase’in bu isteğinin arkasında, Tether’in sabitinden uzaklaşması ve rezervleriyle ilgili mahkemesinin olması olduğunu söylüyor.

FTX’in çöküşünden günler sonra, Tether (USDT) sabitinden düştü ve 93 sente kadar işlem gördü. Borsalardaki işlem çiftlerinin çoğunluğu 1 dolara geri döndü, ancak CoinGecko verileri Binance’deki bazı çiftlerde 99 sentten işlem görmeye devam ettiğini gösteriyor.

Coinbase ise USDC’ye geçme çağrısıyla ilgili şunları söyledi:

“Son birkaç haftadır yaşanan olaylar bazı stablecoin’leri teste tabi tuttu ve güvenli bir uçuş gördük. USD Coin’in (USDC) güvenilir ve saygın bir stablecoin olduğuna inanıyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir