Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.876
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.876
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Coinbase’den 6 Altcoin İçin Dev Haber: Listeleniyorlar!

“Coinbase etkisi” olarak da bilinen patlayıcı listeleme haberlerini en son bu 6 altcoin projesinde gördük. Şimdi, ikinci bir duyuru ile lider kripto para borsası, 6 altcoin’i daha listeleyeceğini duyurdu. Haberin ardından coin fiyatları kısa sürede çift haneli değer kazandı.

Coinbase listesini büyütüyor, 6 altcoin daha ekledi

Coinbase, aşağıdaki 5 altcoin projesini listesine ekliyor. İşlemler yarın 19:00’da açılacak.

  • Chrono .tech (TIME)
  • DEXTools (DEXT)
  • Drep [new] (DREP)
  • Drepnew, Jupiter (JUP)
  • Muse (MUSE)

Listelenecek işlem çiftleri aşağıdaki gibi.

  • TIME-USD, TIME-USDT, DEXT-USD, DEXT-USDT, DREP-USD, DREP-USDT, JUP-USD, JUP-USDT, MUSE-USD ve MUSE- USDT

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Coinbase 21 Haziran’da bu 6 altcoin’i de listeledi.

Duyuru ardından altcoin fiyatları yükselişe geçti

Chrono.tech, insan kaynakları departmanına Bockchain tabanlı çözüm sunmaktadır. CMC verilerine göre 2022 Ocak ayında 550.73 dolar ATH fiyatına ulaştı. Coinbase haberi ardından TIME fiyatı bu devasa kayıplarını telafi etmeye çalışıyor. Yazım sırasında son 24 saatlik kazancını %15’in üzerinde tutuyor.

TIME daha önce KuCoin, Gate.io ve HitBTC’de listeleniyordu.

DEXTools (DEXT)

Merkezi olmayan piyasalar hakkında bilgi sağlayan bir uygulama ve ekosistem olan DEXTools, listeleme haberi ardından bir noktada %50 yükseldi. Şu anda daha yüksek seviyelerden gelen kar alımları eşliğinde kazancını %3 civarında tutuyor. DEXT, 2021 Kasım ayında son bulan boğa koşusunda 4.35 dolar ile ATH seviyesini belirledi. Şimdi bu seviyenin %97.21 altında işlem görüyor.

Drep[new] (DREP), Drepnew, Jupiter (JUP) ve Muse’de (MUSE) çift haneli değer kazandı. Bir NFT platformu olan Muse, şu anda son 24 saatlik kazanını %77’in üzerinde tutuyor. MUSA, geçen yılın Mart ayında 125.90 dolar zirvesini kaydetti. Şimdi bu seviyenin %94.99 altında işlem görüyor.

Coinbase, bu altcoin için destek ekleyeceğini duyurdu

Borsanın bir diğer duyurusu kendi cüzdanı olan Coinbase Wallet ile ilgiliydi. Coinbase bugün cüzdanın mobil cihazlardaki yeni tasarımını paylaştı. Duyuruya göre, yeni özellikler arasında karanlık mod, DeFi projelerine erişim ve Solana desteği yer alıyor. Coinbase, Solana için masaüstü tarayıcı sürümünü geçen yıl ekledi.

Diğer yeni özellikler arasında grafikler ve token satın alındıktan sonra görünmesini sağlayan NFT indeksleme altyapısı yer alıyor. Lansmanda, bu özelliğin Ethereum ve Polygon’u desteklemeği paylaşıldı. Ancak gelecekte başka ağlarda eklenecek.

Coinbase Wallet başkanı Siddharth Coelho-Prabhu, cüzdanın yeni yinelemesi ile Coinbase’in önceki Web3 erken benimseyen demografisinden daha ana akım bir kitleyi hedeflemek istediğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir