Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.044
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase, Zetachain (ZETA)’yı Listeleyeceğini Duyurdu!

zetachain

Zetachain (ZETA) adlı kripto para birimi, Ethereum ağı üzerinde işlem görecek şekilde popüler kripto para borsası Coinbase’de listelenecek.

Açıklanan bilgilere göre, ZETA alım satımları, bugün ilerleyen saatlerde, gerekli olan likidite şartları karşılandığında başlatılacak.

ZetaChain, blok zincirler arasında akıllı sözleşmeler ve veri aktarımını sağlayan temel, halka açık bir blok zincirdir. Çapraz zincir ve çoklu zincir sorunlarını çözmeyi hedefleyen ZetaChain, kripto ve finansal ekosistemi herkese açmayı amaçlar. Kullanıcıların ve geliştiricilerin, Proof of Stake(PoS) teknolojisi sayesinde, zincirler arası kolaylıkla geçiş yapabileceği, Cosmos SDK ve Tendermint Consensus üzerine inşa edilmiş Katman 1 blok zincir platformudur.

ZETA, ZetaChain akıllı sözleşmeleri için işlem ücretlerini ödemek için kullanılan ve ayrıca bağlama/staking/kesme yöntemiyle PoS blok zincirini güvence altına almak için kullanılan ekosistemin yerel tokenidir. ZETA, ZetaChain’in zincirler arası transferlerinin, güvenliğin, veri aktarımının ve işlemlerin merkezinde yer alır.

Yeni Nesil Blok Zincir Projesi: Zetachain Nedir?

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir