Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.162
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.162
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase, Yeni Abonelik Hizmetini Test Ediyor

ABD’nin en büyük kripto varlık alım satım platformu Coinbase, Coinbase One adlı yeni bir abonelik hizmetini test ediyor. Hizmet, kullanıcılara sıfır işlem ücreti ve öncelikli destek sunacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Block tarafından aktarılan habere göre Coinbase kullanıcılarının gelişmiş özelliklere erişmesini sağlayacak bir abonelik hizmetini test ediyor. Hizmet öncelikle çok az sayıda kullanıcının kullanımına sunulacak. Hizmet, sıfır işlem ücreti ve hatta resmi tatillerde bile öncelikli telefon desteği gibi bazı özellikleri içeriyor. Şirketin bu yeni hizmet için talep edeceği ücret henüz belli değil. 

Coinbase ayrıca ek hesap koruması sunmayı da planlıyor:

“Coinbase hesabınızdaki herhangi bir fon, bir hesap ele geçirme nedeniyle tanımadığınız biri tarafından çalınırsa, 1 milyon dolara kadar zararın geri ödenmesine hak kazanabilirsiniz.”

Bir şirket sözcüsü konu hakkında şu ifadeleri söyledi:

“Coinbase, müşterilerimiz için bir abonelik ürününü test etmeye başladı. Test grubundaki müşteriler, her işlem için bir Coinbase ücreti olmadan Coinbase platformunda dijital para birimleri satın alma, satma ve dönüştürme olanağına sahip olacaklar (spread ücretleri hala geçerli). müşterilerimize farklı şekillerde hizmet veriyoruz. Şu anda hala erken aşamadayız, bu nedenle gelecekteki ürün deneyimiyle ilgili her şey kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimlerle şekillenecek.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir