Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.651
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.651
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Coinbase, Uygulamasına Yeni Özellikler Ekleyerek Politikleşiyor

Coinbase, borsa uygulamasına kripto ile ilgili siyasi içeriklerin ekleneceğini duyurdu.

Şirketin CEO’su Brian Armstrong, kullanıcıların borsa uygulamasında milletvekillerinin kriptoya karşı duruşları ile ilgili bilgilere yer verileceğini ve siyasi olayları keşfedebileceklerini söyledi.

Coinbase, Yeni Özellikleri ile Politikleşiyor

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada şirketin “ekonomik özgürlüğü artırma” misyonunun bir parçası olarak borsa uygulamasına yeni özelliklerin eklendiğini duyurdu.

Düzenleyiciler, yaşanan piyasa çöküşünden beri sektör için yeni kurallar ortaya koyuyor. Coinbase de bu kıskacın ortasında çeşitli hamleler üzerinde çalışıyor.

Armstrong konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kripto savunuculuğu, dünyadaki ekonomik özgürlüğü artırma misyonumuz için çok önemli. Coinbase, buna yardımcı olmak için üzerinde düşen her şeyi yapacak.

Ancak kripto topluluğu Coinbase’den çok daha büyük. Umarım seçilmiş liderler ile birlikte mantıklı politikalar yürütmek için bir araya gelebiliriz”

Armstrong’a göre ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in doğrulanmış 103 milyon kullanıcısı var.

Armstrong ayrıca, kripto para yanlısı lan milletvekili adaylarını için para toplanmasına da yardımcı olmayı planladıklarını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir