Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.036
% 3.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.036
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Coinbase Sepetindeki Altcoin’leri Açıkladı: İşte Liste!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, sepetine atmayı tercih ettiği altcoin projelerini açıklıyor. Borsa devinin sepetindeki altcoin’lere okuyucularımız için bir göz attık.

Coinbase sepetinde hangi altcoin projeleri olduğunu paylaştı

Kripto para piyasası yatırımcılar için son zamanlarda pek tat vermiyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, lider kripto Bitcoin (BTC) bir ileri bir geri salınırken, diğer dijital varlıklar da çoğunlukla önderlerini takip ediyor. Bununla birlikte aradan sıyrılmayı başaran ve başarılı performans gösteren altcoin projeleri de yok değil. Doğal olarak yatırımcılar da bu projeleri arıyorlar.

Böyle bir ortamda Coinbase gibi bir dev, yatırım yaptığı altcoin projelerinin adlarını veriyor. Özellikle 2022’nin ilk çeyreğine ilişkin portföyünün ayrıntılı dökümünü paylaşan kripto borsası, buna ek olarak, enflasyon risklerinin tırmandığı, şahin Fed’in kanat seslerinin geldiği ve özellikle Ukrayna olmak üzere dünyanın bir çok yerinde jeopolitik istikrarsızlığın arttığı, yani belirsizliklerin hüküm sürdüğü bir ortamda gelecek planlarından bahsediyor.

Kripto para borsasının sözcüsü, ekonomilerdeki belirsizliğin kripto piyasasına da sirayet ederek, yatırımcıları açgözlülükten korkuya sürüklediğini belirtiyor ve Coinbase olarak stratejilerini değiştirmeyi düşünmediklerini ifade ediyor.

Kripto borsasının sepetine gelecek olursak. Sepette, kullanıcıların kripto para birimlerini platform tarafından desteklenen çeşitli havuzlardan birine yatırarak faiz kazanmalarını sağlayan bir DeFi kredi protokolü olan Compound (COMP)’un yanında Non Fungible Token (NFT) piyasası OpenSea, bir Ethereum rakibi Polygon (MATIC), Near Protocol (NEAR) ve Messari gibi projeler bulunuyor.

Coinbase, 2022’nin ilk çeyreğinde cross-chain platformlara ve Web3 projelerine de yatırım yapmayı tercih ediyor. Kripto borsası, özellikle LayerZero, ZK Link, LiFi, Foxchain, Socket’e yatırım yaptıklarını belirtiyor. Bunlara ek olarak Caoinbase, lider altcoin Ethereum’un rakibi olan Polkadot (DOT)’a da ciddi para yatırdığını açıklıyor.

Kripto para borsasının diğer yatırım yaptığı altcoin projeleri ise şu şekilde sıralanıyor: Acala, Moonbeam, Parallel Finance. Coinbase, Blockchain tabanlı play-to-earn projelerini de unutmuyor ve Joyride, Ancient8 gibi onlardan da sepetine birkaç tane sepetine atıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir