Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.959
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.959
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Coinbase, İrlanda’da Faaliyet Onayı Aldı.

Coinbase

Coinbase’e İrlanda Merkez Bankası tarafından Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) olarak faaliyet göstermesi için onay verildi.

Verilen Onay sayesinde şirketin İrlanda’dan Avrupa’daki ve uluslararası bireylere ve kurumlara ürün ve hizmet sağlamaya devam edecek. Şirket ayrıca ülke operasyonlarının daha önce Crypto.com, Deloitte ve Citi’de görev yapmış olan yeni direktör Cormac Dinan tarafından yönetileceğini söyledi.

Alınan onay sonrası şirket, 2010 tarihli Ceza Adaleti Kara Para Aklama ve Terörün Finansmanı Yasası’na tabi olacak.

Başkan yardımcısı Nana Murugesan, “İrlanda, sadece yetenek havuzu ve sektöre açıklığı nedeniyle değil, aynı zamanda AB üyeliği ve erişimi nedeniyle de Coinbase için Avrupa’da doğal bir yuva olmuştur”

İrlanda İki Coinbase Kuruluşunu Tescil Etti:

Alınan onay ile beraber şirketin iki yan kuruluşu da tescil edildi. Bu kuruşlar sırasıyla, Avrupa’daki müşterilere kripto alım satım hizmetleri sağlayan Coinbase Europe Limited ve kurumsal müşterilere kripto saklama hizmetleri sunan  Coinbase Custody International Limited markaları.

Borsanın, İrlanda Merkez Bankası tarafından elektronik para kurumu (EMI) olarak faaliyet gösterme yetkisine sahip olması, şirketin elektronik para ihraç etmesine, elektronik ödeme hizmetleri sağlamasına ve üçüncü taraflar için elektronik ödemeleri gerçekleştirmesine olanak tanıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version