Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.982
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.982
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Hisseleri Yeniden Yükselişte!

coinbase hisseleri

Coinbase hisseleri, platformun sitedeki endişelerini gidermesinin ardından iş saatleri dışında yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta, borsanın hisse fiyatlarındaki artışa rağmen, kullanıcıların öfkesini çeken bazı hataları düzeltmeye odaklanmıştı.

Mesai sonrası işlemlerde, Coinbase hisseleri yaklaşık %4 artış gösterdi, platformdaki bir günlük gecikme ve web sitesindeki trafik artışı nedeniyle yaşanan aksaklıklara rağmen. 4 Mart’ta, Coinbase hisseleri iki yıldan uzun bir sürenin en yüksek fiyatına ulaşarak, gün içinde %11 artışla 229 dolara kadar yükseldi. Google Finans’a göre, hisseler mesai sonrası işlemlerde %3,8 daha artarak 238 dolara kadar çıktı.

Bu artış, Coinbase’in platformun bazı kullanıcılar için yüklenmemesi veya hatalı bir şekilde sıfır bakiye göstermesi gibi sorunlar yaşamasına rağmen gerçekleşti. Coinbase, New York’taki işlemlerin kapanmasından yaklaşık yarım saat önce, web sitesindeki gecikmeyi de düzelten bir güncelleme yayınladığını bildirdi. Borsa, Amerika Birleşik Devletleri işlem gününün yaklaşık yarısında,

Coinbase.com’da artan gecikme yaşayan bazı kullanıcılar olduğunun ve birkaç kullanıcının aralıklı olarak sıfır bakiye görebileceğinin farkında olduğunu ve kullanıcılarının içinin rahat olmasını, paralarının güvende olduğunu belirtti.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Bitcoin Fiyatı Rekor Kırdı! BTC ATH Geldi!


Aynı sorun, borsada 28 Şubat’ta yaşandı ve 1 Mart’ta kullanıcıların gönderim, para çekme ve para yatırma işlemlerinin başarısız olduğu sorunu hızlıca düzeltildi. Coinbase’in 28 Şubat’taki kesintisi, Wall Street’te açığa satış yapan Andrew Left’in yatırım araştırma şirketi Citron’un, Coinbase’in “kripto pazarındaki en ilgi çekici işlemlerden biri” olduğunu iddia ederek açığa satış çağrısında bulunmasına neden oldu.

Son 24 saatte Bitcoin, %7,8’in üzerinde kazanç elde etti ve 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 69.000 dolara doğru yavaş yavaş yaklaşıyor. Amerika Birleşik Devletleri merkezli spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF)’ler de yaklaşık 5,5 milyar dolar ile ikinci en büyük hacmini gördü; Farside Investors verilerine göre, Fidelity’nin ETF’sinin 404,6 milyon dolarlık rekor net giriş gününe sahip olduğunu ve Grayscale Bitcoin Trust’tan çıkışları geride bıraktığını gösteriyor. ETF.

Bitcoin satın alan yazılım şirketi MicroStrategy, günü %23,5 artışla 1.330 doların üzerinde kapattı; bu, 2000 yılındaki dot-com balonu sırasında ulaşamadığı bir fiyattı. Son derece spekülatif memecoinler de Dogecoin ile geri dönüş yaptı ve Shiba Inu son yedi günde üç haneli yüzde puanlık artışlar gördü.

Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir