Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.904
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase Dopingi Bu Metaverse Coin’i Uçurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase yeni bir listeleme haberi duyurdu. Kripto piyasası çoğunlukla kan kırmızısındayken Coinbase’in listesine eklenme haberiyle metaverse coin projesi Oasis Network (ROSE), atağa geçti.

Coinbase listelemesiyle metaverse coin pompa yaptı

Kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan paylaşıma göre, Oasis Network (ROSE)’ün listelere eklenmesi yarın saat 20:00’da gerçekleştirilecek. Kripto borsasının saat 19:00’da yaptığı listeleme duyurusunun etkisiyle metaverse coin fiyat çift haneli yükseliş kaydetti.

CoinMarketCap verilerine göre gün içinde 0,1994 dolara kadar gerileyen ROSE fiyatı, haberin pompasıyla 0,235 dolara ulaştı. Yazının yazıldığı sıralarda son 24 saat içinde %7,63 kazançla 0,2317 dolar seviyesinde işlem gören altcoin, piyasa değeri bakımından 93. Sırada yer alıyor. Altcoin, bugün bir atak yapmış olsa da, yaklaşık 3 ay önce görmüş olduğu 05964 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %61 uzakta bulunuyor.

Oasis Network (ROSE) nedir?

Oasis Network, kendisini önde gelen gizlilik etkin ve ölçeklenebilir Katman-1 Blockchain ağı olarak tarif ediyor. Oasis, Web3 ve DeFi, GameFi, NFT’ler, Metaverse, Veri tokenizasyonu ve Veri DAO’ları için yeni nesil bir temel sağlamak üzere yüksek verim ve düşük gaz ücretlerini güvenli mimariyle birleştiriyor.

Oasis, Web3’ü ileriye taşımayı, onu ölçeklendirmeyi ve bebeklikten olgunluğa kadar geliştirmeyi hedefliyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer aldığı üzere Oasis, kısa süre önce ağ üzerinde inşa edilecek projeleri desteklemek için 200 milyon dolarlık Ekosistem Fonu’nu duyurdu. Messari’ye göre Oasis, en iyi VC’ler tarafından en çok yatırım yapılan iki Blockchain’den biri ve sektördeki en hızlı büyüyen geliştirici ağlarından birine sahip.

Oasis Ekibi, Apple, Google, Amazon, Goldman Sachs, UC Berkeley, Carnegie Mellon, Stanford, Harvard ve daha fazlasından geçmişe sahip, dünyanın dört bir yanından gelen en iyi yeteneklerden oluşuyor. Çekirdek mühendislik ekibinin çoğunluğu doktora düzeyinde eğitimli ve tümü Oasis Network’ün etkisini büyütmeye ve genişletmeye kendini adamış durumda. Metavesrse coin, Andreessen Horowitz, Accel, Binance Labs, Polychain, Pantera ve diğerleri dahil olmak üzere en iyi VC firmaları ve yatırımcıları tarafından destekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir