Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.011
% 2.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.011
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinbase Dopingi Bu 3 Altcoin’i Uçurdu: 3 Haneli Artış!

Coinbase keşif listesinin yayınlanmasının ardından ortalık yatışırken, MITX, KROM ve BDP, üç haneli fiyat artışlarıyla büyük kazananlar olarak ortaya çıktı.

Coinbase listesi bu 3 altcoin projesini 3 haneli uçurdu

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, listeleme sürecinin şeffaflığını artırmak amacıyla 2022’nin ikinci çeyreğinde listelenmesi düşünülen 50 kripto paranın listesini 11 Nisan’da yayınladığında piyasada dalgalar yarattı. Listeye yönelik yorumlar karışıktı ve kripto dedektifleri tarafından inside-trade yapıldığına dair bazı iddialara yol açarken, kripto yatırımcılarının çoğu trendi yakalamak için listeye derin bir dalış yaptı. Listedeki pek çok token’in düşüş yaşadığı bir haftalık alım satımın ardından ortalık sakinleşmeye başladı ve Morpheus Labs (MITX), Kromatika (KROM) ve Big Data Protocol (BDP) ilk üç sırayı aldı.

https://twitter.com/12yearoldwithcc/status/1513627642322321409

Morpheus Labs (MITX)

Morpheus Labs, çeşitli ağlar ve programlama dilleri arasında merkezi olmayan uygulama geliştirme sürecini basitleştirmek için tasarlanmış kapsamlı bir Blockchain geliştirme araç kutusu sunan bir proje. Coinbase duyurusunun ardından MITX fiyatı %185 artarak 15 Nisan’da 0,04 dolara yükseldi.

Protokol, Coinbase duyurusuna ek olarak, sözde NFT Launcher’a bağlı olumlu haber akışının yanı sıra Morpheus Labs Launchpad ve SEED geliştirici portalının lansmanlarını gördü.

Kromatika Finance (KROM)

Kromatika Finance, kullanıcılara önden çalışan botları ortadan kaldıran ve fiyat kaymasını önleyen sıfır takas ücreti alım satım ortamı sunan merkezi olmayan bir kripto alım satım protokolü. 9 Nisan’da KROM 0,0525 dolardan 12 Nisan’da %145 artışla 0,13 dolara ulaştı.

KROM’un görünümünü güçlendirmeye yardımcı olan gelişmeler arasında 20 Nisan’da yapılması planlanan Kromatika v2’nin lansmanı ve Arbitrum Odyssey projesine eklenme olasılığı yer alıyor.

Big Data Protocol (BDP)

Big Data Protocol, profesyonel veri sağlayıcılarından elde edilen ticari olarak değerli veriler için likit bir piyasa oluşturmasına odaklanan merkezi olmayan bir finans projesi. BDP fiyatı Coinbase duyurusunun hemen ardından 11 Nisan’da 0,058 dolardan %204 artarak 0,177 dolara yükseldi. O zamandan beri 0.128 dolara geri çekildi ve %121 net kazanç sağladı.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere BDP token, Fortune 500 şirketi Intercontinental Exchange ile entegrasyon ve MetaGameHub DAO ve Securities Quote Xchange ile ortaklıklar dahil olmak üzere protokol için dikkate değer birkaç gelişme nedeniyle sürdürüldü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir