Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.798
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.798
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase CEO’su NFT Platformu Hakkında Konuştu: eBay’den Ziyade Instagram’a Yakın

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin nft platformunun eBay’den ziyade Instagram’a yakınlaşarak sosyal bir deneyim sağlamayı hedeflediğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ABD’nin en büyük kripto varlık alım satım platformu Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, şirketin üçüncü çeyrek kazanç raporu toplantısında bir takım açıklamalarda bulundu. Coinbase’in NFT’lere de odaklandığını söyleyen Armstrong, NFT konusunda heyecanlı olduklarını belirtti.

Şirket, OpenSea ve yakın zamanda bir NFT pazar yeri başlatan rakip borsa FTX ile rekabete giriyor. Plaftormun bir veya ikinci çeyrekte NFT platformunu başlatması bekleniyor. Armstrong konu hakkında şunları söyledi:

“İnsanların en sevdiğiniz sanatçıları veya yaratıcıları takip etmesinin ve takip ettiğiniz insanlardan oluşan bir miktar içeriğe sahip olmanın gerçekten güçlü olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca, gerçekten beğenirseniz oraya gidip bir NFT satın alabilir ve kendi sosyal profilinizde sergileyebilirsiniz.”

Ayrıca platformun NFT’lerin kullanımını kolaylaştıracağını umduğunu söyledi:

”Yani sadece basit şeyler gibi, cüzdanınızı nasıl bağlarsınız? Biliyorsunuz, umarım bir Chrome uzantısı yüklemeniz gerekmez. Ve kimliğiniz, ödeme yöntemleriniz ve her şey Gmail hesabınızdan zaten bağlıysa, satın alma umarım tek tıklamayla gerçekleştirilen bir deneyim olabilir.”

Diğer taraftan Coinbase, üçüncü çeyrekte toplam gelirde bir azalma gördü. Şirketin ikinci çeyrekte 2.23 milyar dolar olan toplam geliri, üçüncü çeyrekte 1.31 milyar dolara düştü. İşlem geliri ise 1.93 milyar dolardan 1.09 milyar dolara geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir