Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.565
% 4.11
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.565
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Coinbase, Bu 8 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi: Eklendiler!

Ünlü Bitcoin borsası Coinbase, sekiz yeni altcoin projesini ekleyerek saklama hizmetlerini genişletiyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Coinbase, sekiz yeni altcoin ekliyor!

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, bir çift tweet’te, Coinbase Custody’in bir parçası olan 150’den fazla varlık listesine sekiz yeni kripto para eklediğini söylüyor. Coinbase Custody, büyük parası olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. New York Eyaletinde kiralanmıştır ve müşterilere büyük miktarlarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlandı.

Coinbase’den ilk onay alan, yerel token’ı işletmelerin ve kuruluşların kritik bilgileri tamamen merkezi olmayan bir şekilde güvenli bir şekilde depolamasına ve yönetmesine yardımcı olan bir veri yönetim sistemine güç veren OriginTrail (TRAC) oldu. TRAC tokeni, ağdaki veri işleme ve depolama ücretlerini ödemek için tasarlandı.

Coinbase, Function X ve ENS’i de kabul ediyor

Function X (FX), geleneksel yatırım ile Blockchain teknolojisinin sunduğu olanaklar arasındaki boşluğu doldurarak, finansal alan için yeni nesil bir öncü olarak kendini gösteriyor. Coinbase’in saklama hizmetine eklediği FX tokeni Ethereum üzerinde çalışır. Ayrıca Coinbase soğuk cüzdan listesine katılan bir diğer altcoin,  Ethereum Name Service (ENS). Projenin web sitesinde konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Ethereum Name Service (ENS), Ethereum Blockchain’ine dayanan dağıtık, açık ve genişletilebilir bir adlandırma sistemidir. ENS’nin işi, ‘alice.eth’ gibi insan tarafından okunabilen adları Ethereum adresleri, diğer kripto para birimi adresleri, içerik karmaları ve meta veriler gibi makine tarafından okunabilen tanımlayıcılarla eşlemektir.

Bu altcoin’ler ve Alchemix (ALCX) Coinbase Custody’e eklendi

Sıradaki altcoin, Blockchain tabanlı güvenlik ağının bir parçası olarak çok taraflı hesaplamayı kullanan gizlilik odaklı ARPA Chain (ARPA)’dır. Otomatik kripto alım satım platformu KRYLL (KRL), kullanıcıların çeşitli alım satım stratejilerine göz atmalarını, oluşturmalarını ve test etmelerini ve nasıl performans gösterdiklerini görmelerini sağlamak için tasarlandı. Bu altcoin’ler ve Alchemix (ALCX) Coinbase Custody’e eklendi.

Coinbase Custody’e eklenen GYEN (GYEN), Japon yenine sabitlenmiş, Ethereum destekli bir sabit paradır. Şu anda bir sentin 8/10’u değerinde olan GYEN, Kasım ayından bu yana Coinbase borsasında da mevcut. Coinbase desteği alan son altcoin, yapılandırılmış ürünleri kripto para piyasasına getirmeyi amaçlayan DeFi protokolü Ribbon Finance (RBN)’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir