Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.994
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.994
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase CEO’su Base Ağı İçin Token Çıkartılmayacağını Söyledi!

Base Ağı, Coinbase, Token

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, katman-2 ağı Base için herhangi bir token çıkarma planının olmadığını açıkladı. Şirketin Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal’ın önceki açıklamalarına rağmen, Armstrong, “Bu tamamen göz ardı ettiğimiz bir şey değil” dese de, bir Coinbase sözcüsü planın olmadığını doğruladı.

Dikkatinizi Çekebilir: KuCoin TON Ekosistemini Destekleyecek!

Armstrong, Base’in Ağustos lansmanından bu yana kaydedilen ilerlemeden memnun olduğunu belirtti. Kilitlenen toplam değer (TVL) açısından katman-2, son aylarda üçüncü en büyük haline geldi. Armstrong, “TVL’de yaklaşık 500 milyon dolar var, ki bu gerçekten çok iyi” dedi ve “bir milyon cüzdanın zincirle etkileşimde bulunduğunu” ekledi.

Armstrong, geliştiricilerin katman-2 ile entegrasyon için çalıştığını ve bu konuda “çok heyecanlı” olduklarını söyledi. Katman-2, işlemleri daha hızlı ve ucuz bir şekilde gerçekleştiren bir kripto para ağıdır.

Coinbase’in katman-2’yi benimsemesi, kripto dünyasında daha fazla kullanıcının bu teknolojiye yönelik ilgisini artırabilir Armstrong, bu teknolojinin getirdiği avantajları vurgulayarak, “geliştiricilerin katman-2’yi benimsemesinden duyduğu memnuniyeti” dile getirdi.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir