Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.780
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.780
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Coinbase Balinaları, Bakın SHIB İçin Nasıl Pozisyon Alıyor!

Shiba Inu, Bitcoin’in 22.000 dolara çıkmasından dolayı diğer kripto para birimleriyle yükseldi. Buna göre SHIB, son 24 saatte %5,10 artarak 0.00001178 dolara ulaştı. Bununla birlikte son veriler, Coinbase balinalarının meme coin’e büyük ilgi duyduğunu ortaya koyuyor. Coinbase’nin ticaret verileri, büyük cüzdanların SHIB’i biriktirdiğini ve alımlarını artırdığını gösteriyor. İşte detaylar…

Shiba Inu fiyatı nereye gidiyor?

Coinbase ticaret faaliyeti, yatırımcıların büyük bölümünün Shiba Inu’yu satın aldığını gösteriyor. Bilindiği üzere SHIB, Pazartesi gününden bu yana %15’lik bir fiyat artışı kaydetti. Bunun ardından, tüm sosyal medya platformlarında ve özellikle Twitter’da bir kez daha trend olmayı başardı. Meme coin’lerin fiyatlarının hype’a bağlı olduğu düşünüldüğünde, bu Shiba Inu için iyi bir haber. Altcoin, Twitter’da 50 bin tweet paylaşımıyla trend oldu. Shiba Inu, Pazartesi günü %15’ten fazla yükseldi. Ayrıca o gün, günlük grafikte en kritik direnç seviyesini 0.00001215 dolardan kırmaya çalışıyordu. Bu sırada, Twitter’da kripto topluluğunun gündemi haline gelmeye devam etti.

Ancak Shiba Inu, yukarıda bahsedilen kritik direnç seviyesini, desteğe dönüştürmekte başarısız oldu. Bu nedenle fiyat değer kaybetmeye başladı. SHIB’in düşeceği en yakın fiyat seviyesi 0,00001121 dolar olacaktır. Bu seviyenin altına bir düşüş, fiyatı 0,00000902 dolara kadar götürebilir. Görünüşe göre SHIB, bahsi geçen kritik destek seviyesinin altına düşme ihtimali taşıyan bir kırılmaya hazırlanıyor. Aşağı yönlü bu kırılma, Shiba Inu fiyatını diplere götürmesi muhtemel. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, son 24 saatte %5,10 artarak 0.00001178 dolardan işlem görüyordu. Meme coin, Twitter’ın dijital varlıklar kategorisinde 50 bin paylaşım ile trend olmayı sürdürüyor.

Coinbase balinalarının SHIB pozisyonları

Önde gelen Amerikan kripto para borsası Coinbase, ilginç alım verileri ortaya koyuyor. Buna göre borsadaki en büyük kripto para cüzdanları, Shiba Inu alımlarını artırıyor. Verilere göre, son 24 saat içinde daha fazla yatırımcı, SHIB satın alıyor. Ayrıca, Coinbase borsasının kullanıcılarının %83’ü son 24 saat içinde net uzun pozisyonlarını artırma yoluna gitti. Coinbase’e göre, satın alma faaliyetindeki artış, meme coin’in popülerlik kazandığını ortaya koyuyor. Genel kripto para piyasasındaki yükseliş eğilimiyle BTC 22.000 dolara çıktı. Bununla birlikte popüler altcoin MATIC, geçen haftanın en iyi performans gösteren kripto parasıydı. Piyasada genel olarak fiyatlar yükseldiği için, SHIB’in değerinin de artmış olması oldukça normal. Arkasındaki sağlam topluluk da göz önüne alındığında, fiyat yükselişin Twitter’a yansımış olma ihtimali de yüksek. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Shiba Inu topluluğu, kripto parayla ilgili her gelişmede Twitter’da trend yaratıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir