Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.636
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.636
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Coinbase Almanya’nın Başı Düzenleyicilerle Dertte

Kripto borsası Coinbase Almanya’ya Federal Mali Düzenleme Kurumu (BaFin) tarafından örgütsel eksikler konusunda emir verdi.

BaFin, Coinbase Almanya’yı şirketin yeterli risk yönetimi, persone ve BT sistemleri dahil olmak üzere bir dizi konuyu ele alması konusunda uyardı.

Coinbase Almanya, BaFin Tarafından Uyarıldı

Almanya’nın mali gözlemcisi, yayınlanan bir açıklamaya göre, kripto para borsası Coinbase’in Almanya birimine, firmanın mali tablolarının denetimi sırasında organizasyonel eksiklikleri ortaya çıkmasının ardından etkin risk yönetimi ve iç kontrollerin olmasını sağlamasını emretti.

BaFin olarak bilinen Federal Finansal Denetleme Kurumu, Coinbase Almanya’nın Alman Bankacılık Yasası tarafından belirlenen standartları ihlal ettiğini belirtti. Duyuru, şirketlerin risk taşıma kapasitesi, yeterli personel, BT sistemleri gibi acil durum yönetim mekanizmalarını ve yönetim de dahil olmak üzere çalışanlar için şeffaf ücretlendirme sistemlerini sürdürmeleri için gereksinimleri belirleyen yasanın bir bölümüne atıfta bulundu.

BaFin olay hakkında yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Yıllık mali tabloların denetimi, enstitüdeki organizasyonel eksiklikleri ortaya çıkardı. İş organizasyonunun düzenliliği, denetlenen tüm alanlarda verilmedi”

Coinbase Almanya, geçen yıl ülkede kripto saklama hizmetleri sağlamak için BaFin’den izin almıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir