Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.715
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.715
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase 1 Nisan’da DOGE, LTC ve BCH Vadeli İşlem Başlatıyor

Coinbase, Varlık Kurtarma Aracını Genişletiyor!

Coinbase Türevleri, en iyi memecoin olan dogecoin’in yanı sıra litecoin ve bitcoin cash için vadeli işlem ticaretini başlatmayı planlıyor.

Kripto borsası, 7 Mart’ta Commodities Futures Trading Commission (CFTC)’ye üç ayrı mektup aracılığıyla dogecoin, litecoin ve bitcoin cash için aylık nakit uzlaşmalı vadeli işlem sözleşmeleri başlatma niyetini duyurdu. Bu iletiler, CFTC Sekreteri Christopher Kirkpatrick’e yönlendirilmiş olup, önerilen sözleşmelerin boyutlarını, uzlaşma yöntemlerini (Market Vector tarafından bir referans oranı kullanarak) ve yapısını detaylandırdı.

Coinbase, bu mektuplarda, bu vadeli işlem sözleşmelerini listelemek için CFTC Regulation 40.2(a) altında kendi sertifikasyon yolunu kullandığını vurguladı. Bu yaklaşım, ürünün Vadeli İşlemler ve CFTC düzenlemelerine uygunluğunu onayladıkları sürece, borsaların doğrudan CFTC onayını beklemeksizin yeni teklifler sunmalarına olanak sağlıyor.

Bu üç kripto paranın da Securities and Exchange Commission’ın bir emtia olarak tanıdığı bitcoin’den geldiği göz önüne alındığında, sınıflandırmaları ilginç düzenleyici soruları gündeme getiriyor. Bloomberg Intelligence ETF araştırma analisti James Seyffart, X.com’da şunları yazdı:

“Bu ilginç… SEC’nin bunları ’emtia vadeli işlemleri’ yerine ‘menkul kıymetler vadeli işlemleri’ olarak sınıflandırılmasına itiraz edip etmeyeceğini merak ediyorum. Bitcoin’den geldikleri göz önüne alındığında, bunları menkul kıymetler olarak argüman etmek zor olurdu, özellikle de yerine spot #Bitcoin ETF onayları geldikten sonra. Coinbase’ın seçimi stratejik olabilir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir