Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.450
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.450
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Coin Bureau’ya Göre Kripto Para Piyasasındaki En İyi Oyun ve Metaverse Altcoin’leri

Popüler kripto para kanalı Coin Bureau, yatırımcıların yakından takip etmesi gerektiğine inandığı metaverse altcoinlerinden bahsetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto para analisti Guy, Axie Infinity (AXS) ile başlayarak uzun vadeli başarıya sahip olacağını düşündüğü üç metaverse projesini anlattı. Guy, AXS’nin oyna-kazan oyun trendini herkesten aylar önce başlattığını ve ilkel estetiğine rağmen başarılı olduğunu söylüyor.

“Kabul etmeliyim ki Axie’nin bakılacak pek bir yeri yok… Aslında, esas olarak basit bir strateji oyununda savaşan ve üreyen Pokemon’dan ilham alan karakterler etrafında dönüyor. Bu NFT oyunu oldukça basittir, ancak şimdiye kadar yalnızca OpenSea’de işlem hacminde yaklaşık 27.500 ETH üretti ve 30.000’den fazla aktif trader var. Axie’nin başarısının kökü, kullanıcılara oyunu oynarken kazanma yeteneği, devrim niteliğinde bir ekonomik gelişme sağlaması gerçeğinden kaynaklanıyor.”

Daha sonra Guy, katılımcıların NFT’ler ve sanal araziler gibi dijital varlıkları satın alabileceği, satabileceği ve takas edebileceği blok zinciri tabanlı bir sanal dünya olan The Sandbox’tan (SAND) bahsetti. Başlangıçta bir 2D mobil oyun olan The Sandbox, Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiş bir 3D meta veri deposuna dönüştürüldü. Guy’a göre, platformun sanal gayrimenkule benzersiz yaklaşımı onu farklı kılıyor.

“The Sandbox hakkında özellikle çekici bulduğum şey metaverse. Araziler, The Sandbox metaverse içindeki, oyuncuların deneyimlerini üzerine inşa etmek için satın alabilecekleri dijital gayrimenkul parçalarıdır. Bu, esasen, oyuncuların gerçek oyun deneyimleri yaratmak için arazilerini oyun içi varlıklarla doldurabilecekleri anlamına gelir. Burada dikkat edilmesi gereken önemli nokta, her arazinin, arazileri takas edilebilir ve tamamen özelleştirilebilir kılan Ethereum blok zincirinde bir NFT olarak zincir üzerinde sınıflandırılması ve depolanmasıdır.”

Son olarak Guy, kullanıcıların çeşitli NFT türleri oluşturmasına ve mülklerini satarak veya kiralayarak pasif gelir elde etmesine olanak tanıyan sosyal bir sanal dünya olan Netvrk’e (NTVRK) yöneliyor. Ayrıca bu proje kullanıcıların tokenları kullanarak “birinci sınıf” gayrimenkul satın almalarını sağlar.

“Bu metaverse projesi ayrıca kullanıcıların sanal alanı içinde binaları, ofisleri, araçları ve evleri ve aklınıza gelebilecek her şeyi içeren varlıkları satın almalarına izin veriyor. Şimdi, platformun tokenlarını, şehrin tam kalbindeki bir çatı katının plajına bakan şirin bir stüdyo çatı katı gibi birinci sınıf emlak noktalarında arazi satın almak için kullanabileceğinizi hayal edin. Netvrk ile bunların hepsi çok mümkün.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir