Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$67.092
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 67.092
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Codyfight (CTOK) Gate Borsasında Listeleniyor!

Gate io yaptığı açıklamada 13 Mayıs itibari ile Codyfight’ın (CTOK) listeleneceğini duyurdu. Codyfight gün geçtikçe dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, Gateio kripto paranın listeleneceği duyurusunu paylaştı.

Codyfight (CTOK) Nedir?

Codyfight, hem yapay zekanın hem de insan oyuncuların bir araya geldiği benzersiz bir oyun platformu olarak duruyor. Satranca benzer stratejik derinlik açısından zengin olan bu oyun, sürekli uyum sağlayan ve gelişen, AI kontrollü NPC’lere karşı dinamik savaşlar sunuyor. İster Codyfighter’ları mücadeleye sürükleyin, ister yapay zeka robotlarını programlamanın heyecanına dalın, oyuncular zafere giden kendi yollarını çizecekler.

Oyunun merkezinde, her kullanıcının kullandığı müthiş bir savaş robotu olan Codyfighter yer alıyor. Her biri benzersiz bir şekilde adlandırılmış ve sıralanmış birden fazla Codyfighter’a sahip olma yeteneği sayesinde oyuncular çok çeşitli savaş senaryolarında gezinebilirler.

Codyfight’ın geniş dünyasında rekabetçi dövüşlerde cesaretini kanıtlayan, zorlukların üstesinden gelen ve mini oyunları fethedenler için bol miktarda ödül var. Burada hem insan hem de yapay zeka varlıkları savaş alanında hakimiyet kurabildiği için ustalık sınır tanımıyor. Codyfight aracılığıyla, her türlü geçmişe sahip meraklılar, mekanik savaşçılarına komuta etmek için tercih ettikleri programlama dilini kullanarak yapay zeka botları oluşturabilirler.

Codyfight, geniş bir oyuncu yelpazesine özel olarak tasarlanmış kapsayıcı ve büyüleyici bir deneyim olmaktan gurur duyuyor ve en iyi kısmı? Katılmak tamamen ücretsizdir, hiçbir kayıt ücreti yoktur. Her yeni gelen, varsayılan bir Codyfighter ve ücretsiz bir CKey alır; ayrıca abonelik yoluyla ilave robot erişimi de sağlanır.

Codyfighters’ı satın almak çeşitli yollardan gerçekleşir: Codyfight’ın resmi mağazasından veya pazar yerinden doğrudan satın almalardan, bunları oyun içi zaferler ve başarılar yoluyla kazanmaya kadar.

Geleneksel olarak, oyunda ilerlemek, oyuncuların zamanını tüketebilecek bir öğütme döngüsü olan amansız bir katılım gerektirir. Codyfight, kullanıcılara otonom oyun yeteneğine sahip akıllı yapay zeka botlarını kullanma yetkisi vererek bu konuda devrim yaratıyor. Geliştiriciler, bu botları satışa veya kiralamaya sunarak uzmanlıklarından yararlanırken, diğer oyuncular da kaynak kodlarına erişme veya önceden var olan bot gruplarından yararlanma avantajından yararlanabilirler.

Topluluk, aktif üyelerin turnuvalara ev sahipliği yapma, şampiyonalar düzenleme ve özel yaratıcı oyunlar ve ligler düzenleme fırsatları bulduğu Codyfight’ın kalbinde büyüyor. Bu canlı ekosistemde dostluk ve rekabet iç içe geçerek dinamik ve sürekli gelişen bir oyun deneyimini teşvik ediyor.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir