Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.330
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.330
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Cocos BCX Coin Nedir? Projesi Neyi Vaat Ediyor?

Cocos BCX (COCOS), Ethereum (ETH) blockchain ağı üzerinde çalışmalarını sürdüren yenilikçi bir kripto para platformu olarak tanımlanabilir. Dünya genelinde faaliyet gösteren tanındık büyük borsa platformlarında yer alan COCOS ise bu platformun kripto parası olarak ifade edilebilir. Platformun isminde yer alan BCX kısaltması “blockchain expedition” yani “blockchain yolculuğu” anlamına geliyor. Cocos proje ekibi “dijital oyun ekonomisinin yeni nesli” sloganıyla çıktığı bu yolda faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu içerik boyunca Cocos BCX platformundan, burada kullanılan kripto para COCOS token’den ve bunların kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bu yazımızda Cocos coin nedir, Cocos coin yorum, Cocos coin Binance ilişkisi, Cocos coin projesi, Cocos coin TRY paritesi, Cocos coin grafiği ve Cocos coin hakkında bilmeniz gerekenlere yer vereceğiz.

COCOS Coin Grafiği

Cocos BCX (COCOS) platformu, yeni nesil oyunculuk ekonomisi için yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmayı amaçlayan bir girişim şeklinde ifade edilebilir. Bu projenin temel amacı piyasadaki mevcut oyunlar için entegre bir çoklu platform ekosistemi meydana getirmek diyebiliriz. Peki bu tam olarak ne anlama geliyor? Bu sorunun cevabını yazının devam eden kısımlarında yanıtlamaya çalışıyor olacağız. Cocos BCX platformu oyun geliştiricilerinin de oyun tasarımı sürecinde tam ve uygun bir şekilde desteklenebilmesi için elinden geleni ardına koymamış. Bu bağlamda platformun yeniliklere ne denli açık ve yeni fikirleri ne kadar destekleyici bir yapıda olduğunu gözler önüne seriyor. Cocos BCX platformu kullanıcılarına yepyeni bir oyun deneyimi sunmayı hedefleri arasına koymuş. Oyuncular, oyun platformunda topladıkları ve elde ettikleri varlıklara gerçekten sahip oluyor ve bu değerlerden kar elde edebiliyorlar.

Cocos Coin Projesi Hangi Altyapıyı Kullanıyor?

Cocos BCX (COCOS) projesi blockchain teknolojisinin sunduğu olanakları oyunculuk alanındaki kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu platformun faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam etmesi ve kullanıcılarını hizmetleriyle buluşturması içinse bir tür altyapıdan faydalandığı ortada. Blockchain teknolojisine dayanan bu altyapı elbette her blok zincir ağı gibi bir tür konsensüs algoritmasından faydalanıyor. Geliştirilmiş ve seçilmiş pay ispatı (DPoS) adlı bu algoritma sayesinde Cocos BCX ağı tam işlevsel bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.

DPoS algoritması blok üreticilerini yönetiyor. Bu sayede blok üretim süresinin daima istenilen zaman aralığında meydana gelmesi sağlanıyor. Bu zaman aralığının genellikle 5 saniye ile sınırlandırıldığı platformun web sayfasında yer alan tanıtıcı yazıda detaylı bir şekilde ifade edilmiş. Öte yandan bu zaman aralığının pratikte 3 saniye şeklinde uygulandığı ve bu sayede ağdaki yayımlama vb. işlemlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebildiği belirtiliyor. COCOS token sahipleri ağın yönetiminde söz sahibi oluyor. Bu bağlamda COCOS token’lerin bir tür yönetim token’i şeklinde işlev gösterdiğinden bahsetmek de mümkün. Öte yandan DPoS algoritması sayesinde Cocos BCX ağında yaşanabilecek fork’lanmaların daha düşük bir ihtimalle gerçekleşebileceği belirtiliyor. Bu durumu da ağın sürdürülebilirliği açısından bir artı olarak yorumlamak mümkün.

Cocos Coin Nereden Alınır?

Cocos BCX platformu dahilinde gerçekleşecek işlemlerde kullanılan ve ağın yönetimi için bir tür araç işlevi gören COCOS token’ler belirli yollarla satın alınabiliyor. Günümüzde artık kripto para borsası oldukça hızlı bir şekilde ilerlemeye ve kendisine her geçen gün yeni kullanıcılar ve kullanım alanları bulmaya başladı. Bu gerçekten yola çıkarak piyasada yer alan herhangi bir kripto parayı satın almanın eskisinden çok daha kolay bir hale geldiğini söylemek mümkün. Öte yandan kullanıcılar piyasadaki bir kripto parayı satın alırken güvenilir olmayan yöntemlerden uzak durmalılar. Her ne kadar geleneksel bir yöntem olsalar da borsa platformları kullanıcıların daha az riskli kripto para işlemleri yapabilmelerine olanaklar veriyor. Bu yüzden COCOS token alırken de kullanıcıların güvendikleri bir platformu tercih etmesi ve alternatif yöntemlerden uzak durmaları mevcut riskleri azaltabilecek bir etki uyandırabilir.

COCOS token’ler başta dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance üzerinde olmak üzere belirli sayıda platformda yer alıyor. Gate.io, CoinDCX, Pionex, MEXC ya da BitForex bu borsalara örnek gösterilebilir. COCOS token’lerin sahip oldukları değere göre az sayıda borsa üzerinde yer aldığı da söylenebilir. Yakın gelecekte COCOS alım satımına olanak veren platformların sayısının artabileceği yorumu yapılabilir.

Cocos Coin Geleceği ve Grafiği

Cocos BCX platformu içerisinde yaşadığımız dünyanın şartlarını göz önünde bulundurarak gelecekte daima yeri olacak bir sektörü kendisine çalışma alanı olarak seçmiş. Oyunculuk. Oyun sektörünün ne denli büyük bir hale geldiğini ve ekosisteminde ne türlü olanaklar barındırdığını ifade etmemize gerek yok. Milyonlarca kullanıcı sektörde yer alan oyunları büyük bir heyecanla oynuyor. Oyunlarda satılan ürünler de çoğu zaman kullanıcıların hırsına mağlup düşmeleri sonucunda adeta yok satıyor. İşte Cocos BCX projesi de bu alanda yer alacak başarılı ve yenilikçi bir platform meydana getirmiş. Oyun dahilinde kullanıcıların hizmetine sunulmuş belirli imkanların, diğer oyunlara göre oyuncuları cezbedici nitelikte oldukları söylenebilir. Örneğin oyunda toplanan belirli nesnelerin gerçek hayatta para ediyor oluşu kullanıcılar için teşvik edici bir etki oluşturabilir.

COCOS token tarafından oluşturulan fiyat grafikleri incelendiğinde ortaya çok da sıra dışı olmayan verilerin çıktığını söyleyebilir. Son yirmi dört saatte yaklaşık %7 oranında değer kaybeden COCOS, bu içeriğin hazırlandığı anda alınan verilere göre yaklaşık 0,7 dolardan işlem görüyordu.

Cocos Coin Yorum

Kripto para ekosisteminde Decentraland ya da Axie gibi oyunculuk dev oyunculuk platformları yer alıyor. Altcoin haberleri sanal bir gerçeklik meydana getiren bu platformlarda zaman zaman bazı dijital parsellerin oldukça büyük miktarlar karşılığında satıldığını gösteriyor. Bu da oyun sektöründeki çılgınlığın geldiği son noktayı gözler önüne seriyor. Cocos BCX (COCOS) projesi de bu gerçeğin farkında ve sektörün geleceğinde sağlam bir yer edinmek adına adımlarını atıyor. Bu yazımızda Cocos coin nedir, Cocos coin yorum, Cocos coin Binance ilişkisi, Cocos coin projesi, Cocos coin TRY paritesi, Cocos coin grafiği ve Cocos coin hakkında bilmeniz gerekenlere websitemiz Coinkolik’in Kripto Para Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir