Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.942
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.942
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Cocos-BCX (COCOS) Nedir?

Çevrimiçi oyun endüstrisinin yakından takip ettiği coinlerden biri olan Cocos-BCX’i gelin yakından inceleyelim. coinmuhendisi.com olarak, Cocos-BCX nedir, nasıl çalışır, COCOS coin nasıl alınır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını sizin için derledik.

Cocos-BCX (COCOS) nedir?

Ethereum üzerine inşa edilmiş bir blok zinciri projesi olan Cocos-BCX, oyun geliştiricilere, blok zinciri oyun geliştirme için kullanıcı dostu bir platform sağlayan halka açık bir blok zinciri platformdur. Cocos Blockchain Expendition’ın ürettiği proje, oyun oynama ve üretme üzerine kullanım durumları geniş bir platform sunuyor. Platform, oyuncuları ve oyun geliştiricilerini kendine çekmeyi hedefliyor. COCOS coin ise platformun yerel kripto para birimi olarak çalışıyor.

Cocos-BCX, çoklu oyun sistemi uyumluluğuna sahip oyunlar için eksiksiz bir çalışma zamanı ortamı yaratmayı amaçlıyor. Bunun yanında proje, kullanıcılara oyun içi sanal varlıklar üzerinde tam kontrol sağlamayı ve şeffaf hale gelmeyi hedefliyor. COCOS, oyun deneyimi ve oyun ekonomisini göz önünde bulundurarak bir geliştirme ortamı inşa ediyor. Oyun geliştiricileri, blok zinciri programlama dillerini öğrenmelerine gerek kalmadan geleneksel oyunları blok zincirine kolaylıkla taşıyabiliyor.

Tüm bunların yanında COCOS, çok zincirli uyumlu varlık standartları ve etki alanları arası ağ geçitleri sağlayarak zincirler ve etki alanları arasında varlık ticaretini mümkün kılıyor. Sonuç olarak Cocos-BCX, kullanıcıların sanal varlıklarını daha iyi yönetmelerine izin verirken “oyunculara daha fazla oyun sunmayı” hedefliyor.

Avantajları nelerdir?

  • Çoklu oyun sistemi uyumluluğuna sahip dijital oyunları blok zincirine entegre ederek onlara çalışma ortamı sunuyor. 
  • Gas fee, DPoS mutabakatı ve blok zinciri yönetişimi gibi konularda tokenlerin stake edilebilmesini sağlıyor.
  • Tekil ve tekil olmayan varlıkların blok zincirleri arasında taşınabilmesine olanak tanıyor.
  • Cocos coin’in Binance gibi büyük borsalarda listeleniyor olması benimsenmesini artırıyor.

Dezavantajları nelerdir?

  • COCOS coin’in sahip olduğu nispeten yüksek oynaklık yatırımcılar için risk yaratıyor. Yüksek oynaklık, bir varlığın hem yükseliş hem de düşüş yönünde daha geniş bir aralıkta dalgalanması anlamına geliyor.
  • Güvenlik konusunda açıklara sahip olan platform, siber saldırı riski taşıyor. 2022’nin Ocak ayında platform hacklenmiş ve milyonlarca dolarlık fon kötü niyetli aktörler tarafından çalınmıştı. Kullanıcılar, varlıklarını donanım cüzdanlarında saklayarak bu dezavantajdan etkilenmeyebilir.

Cocos-BCX (COCOS) coin nasıl alınır?

COCOS coin satın almak isteyen kullanıcılar öncelikle tokenin listelendiği bir kripto borsasına üye olmalıdır. Binance, MEXC, CoinDCX ve Gate.io gibi kripto borsaları COCOS’u listeleniyor. Üye olan kullanıcılar hesaplarını doğrulayıp cüzdan oluşturmalıdır. Bunun ardından, cüzdanlarına itibari bir para birimi yatırarak COCOS coin satın alabilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir