Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.307
% 6.73
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.307
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

CNN, Web3 Hizmeti Vault’u Sonlandırdı

Küresel medya platformu CNN, Web3 ve NFT alanlarına dahil olmak için çıkardığı Vault hizmetini sonlandırdı.

Dünya genelinde yoğun ilgi gören NFT sektörüne bir adım da CNN tarafından gelmişti. Geçtiğimiz sene CNN şirketi, insanların ilgisini çekecek önemli haber olaylarını NFT haline getirmeye başlamıştı. Vault ismiyle çıkarılan platformda kullanıcılara geleneksel medyanın, yeni teknolojiyle buluşma imkanı sunuldu.

CNN Vault Veda Etti

NFT ve Web3 platformu CNN Vault aldığı kararla hizmetlerini durdurdu. Vault ekibi yaptığı açıklamalarında, altı haftalık muhteşem bir deneme süreci geçirdiğini, topluluğun yoğun ilgi göstermesiyle projenin genişlediğini duyurdu. Topluluk, geleneksel medyadan esen rüzgarı, NFT alanında görmekten oldukça keyif aldı.

CNN Vault hizmetlerini durdurduğunu sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Veda paylaşımında, çalışmalarından ötürü gazetecilere, modellere ve fotoğrafçılara teşekkür edildi.

Ancak CNN tarafından yapılan bu veda, topluluk tarafından olumlu karşılanmadı. Projenin discord sunucularında eleştirilere maruz kalan proje, dolandırıcılıkla bile suçlandı.

CNN’in kripto girişiminin aniden kapanması, bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Medya platformunun gelecekte NFT’lerin işlevini kaybedeceğini iddia etmesinden sonra böyle bir karar alması, eleştirileri de beraberinde getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir