Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.687
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.687
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Circle CSO’su: “Kripto Teknolojisi 2023’te Daha Sağlam Ellere Geçecek”

Circle’ın baş strateji sorumlusu ve küresel politika başkanı Dante Disparte, geçtiğimiz yılda kripto sektöründe yaşanan olayların 2023 yılı içerisinde kripto teknolojisini daha dayanıklı ve istikrarlı hale getireceğini söyledi.

2 Ocak tarihinde Dünya Ekonomi Forumu (WEF) için kaleme aldığı bir yazıda önemli açıklamalarda bulunan Dante Disparte, finansal hizmetler sektöründe artan kripto kullanımının dikkat çekti. Devam eden ayı piyasası ve borsa çöküşlerinin nihayetinde sektör için bir nimet olabileceğini ve “güvenilir, kesintisiz internet finansının” önünü açabileceğini belirtti.

“Tıpkı 2000’li yılların başında dot-com balonunun patlamasıyla internetin geleceğinin daha dayanıklı şirketlere, iş modellerine ve kullanım alanlarına devredilmesi gibi, belki de 2022 kripto teknolojisi ve blok zinciri altyapısının daha sağlam ellere devredilmesine işaret ediyor.”

Kripto Finans Sektörü İçin Bir Kahraman

Disparte yazısında, kripto için “korkunç bir yıl” olmasına rağmen kriptografi ve blok zincirinin “modern ekonomik araç setinin” “ayrılmaz” bir parçası olmaya devam edeceğini  bunun kıştan çok bir kripto “buzul çağına” benzediğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl kripto için çok inişli çıkışlı bir yıl oldu; kayıtlara geçen en kötü ayı piyasalarından biri yaşandı ve bu alandaki bazı büyük platformlar çöktü.

Ancak Disparte, bu aksaklıklara rağmen, ana akım finansal hizmetlerin bir noktada kriptoya bakmaya devam edeceğini çünkü “teknolojinin küresel finans dünyasında bir kahraman olmaya devam ettiğini” söyledi.

Disparte, “Gerçekten de, dijital varlıkların ve blok zincirlerinin finansal hizmetlerin (ve küresel ekonominin diğer alanlarının) merkezinde kalma gücünün bir testi olarak, büyük bankaların ve olgun finansal hizmet firmalarının ne dediklerini değil, ne yaptıklarını izleyin” diye ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version