Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.125
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.125
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Çin Hükümeti Kripto Para Dolandırıcılığı Konusunda Uyardı!

Çin Hükümeti Kripto Para Dolandırıcılığı Konusunda Uyardı!

Çin Hükümeti, kullanıcıları kripto para dolandırıcılığı konusunda uyardı. Çinli yetkililer, yatırımcıları kripto para birimleri üzerinden yürütülen yasadışı bağış toplama dolandırıcılığı konusunda uyardı. Ülke, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri üzerindeki katı yasaklarıyla bilinirken, uyarılarda bulunmaya devam ediyor.


İlginizi Çekebilir: İngiltere Kripto Düzenlemelerini Hızlandırıyor!


Çin Hükümeti Kripto Dolandırıcılığı Hakkında Uyarıda Bulundu

Dalian mali düzenleyicileri ve polisi, yatırımcıların başta WeChat grupları olmak üzere çevrimiçi platformlarda yasadışı uygulamalar indirmeye ve yasadışı kripto para birimleri satın almaya ikna edildiği uyarısında bulundu. Dolandırıcıların “servet paylaşımı ve iş fırsatları” adı altında çevrimiçi gruplar oluşturarak yatırımcıları kandırdığına dikkat çekildi.

Çin hükümeti, Eylül 2021’de ülkede tüm kripto para ticaretinin yasaklandığını hatırlatarak yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yasa dışı bağış toplama etkinliklerine katılım nedeniyle zarara uğrayan kişilerin kayıplarının devlet tarafından tazmin edilmeyeceği de belirtildi.

Risklerden kaçınma ve doğru yatırım kararları alma konusunda halkın bilinçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca yatırımcılara sanal para ticareti spekülasyonu ve diğer yasadışı finansal faaliyetlerden uzak durmaları için farkındalık yaratma çağrısında bulunuldu.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version