Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.747
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.747
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Çin ‘den Kripto Para Madenciliği Yasa Kararı !

Çin 'den Kripto Para Madenciliği Yasa Kararı !

Pekin hukuksal süreci yöneten yetkililer, kripto para madenciliği faaliyetleri hakkında yeni bir bildiri yayınladılar.

Pekin’deki Çin’li yetkililer, 2024‘te dijital para sektörünü daha etkili bir şekilde düzenlemek için kripto para madenciliği faaliyetlerine odaklanacaklarını açıkladı. Alınacak sert tedbirlerle birlikte, şehir, kripto para birimi madencilik faaliyetlerini yasal düzenlemelere tam uyumlu hale getirmek ve titiz bir denetim altında tutmak konusunda kararlı bir duruş sergileyecek.

Yeni düzenlemelerin kapsamında, Pekin, ulusal standartları benimseyerek dijital para birimi madencilik faaliyetlerini sıkı bir kontrol altında tutacak. Bu bağlamda, faaliyetlerin izlenmesi, değerlendirilmesi ve sınıflandırılmasına yönelik etkili bir denetim mekanizması kurulacak. Şehrin temel hedefi, kripto para madenciliği faaliyetlerini tamamen yasal düzenlemelere uygun hale getirmek ve bu süreci şeffaf bir şekilde düzenlemelerle izlemek.

Belediye Kalkınma ve Reform Komisyonu, Belediye Ağ Bilgi Ofisi ve Belediye Ekonomi ve Bilgi Teknolojileri Bürosu, bu önlemlerin uygulanmasından kendi sorumlulukları doğrultusunda sorumlu olacaklar.

Çin ‘de kripto paralar şu anda yasaklı durumda olduğundan, kripto para madenciliği de yasa dışı bir faaliyet olarak kabul ediliyor. Ancak, Çin halkının kripto paralara olan ilgisi devam ediyor ve yasaklara rağmen çeşitli yöntemlerle kripto varlıklarını satın almaya devam ediyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir