Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.835
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.835
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Çılgınlık: Yatırımcılar, Bu NFT Token’leri Almak İçin Koşuyor!

NFT alanında her zaman bir vızıltıya neden olan en az bir proje vardır. Moonbirds, şu anda 73.000’den fazla ETH hacmiyle OpenSea’de en çok işlem gören NFT token koleksiyonu oldu.

Moonbirds NFT token koleksiyonu lansmandan sonra yükseliyor

Web3 meraklılarının konuştuğu en son NFT token vızıltısı, Ethereum Blockchain’de yaşayan 10.000 pikselli dijital baykuş koleksiyonu olan Moonbirds. Moonbirds, Cumartesi günü çok beklenen bir basım etkinliği ile canlı yayına geçti ve tokenlerin çoğu 2,5 ETH’ye satıldı. Projenin arkasındaki ekip, ilk satıştan yaklaşık 66 milyon dolar topladı ve ayrıca her ikincil satıştan küçük bir kesinti aldı.

Moonbirds için trade hacimleri, lansmanından bu yana üç gün içinde OpenSea gibi ikincil piyasalarda fırladı. NFT token koleksiyonu, OpenSea’de 73.000’den fazla ETH ile işlem gördü. Bu, CryptoKitties, CrypToadz ve World of Women gibi koleksiyonların tüm yaşamları boyunca gördüğü işlemlerden daha fazla. Coinmuhendisi.com haberlerinde de bahsettiğimiz üzere, yüksek işlem hacimleri, piyasa ilgisinin nerede olduğunu gösterdiğinden, genellikle bir projenin büyümesi için olumlu bir gösterge olarak kabul ediliyor.

Moonbirds, bu yılın başlarında hayat geçen bir başka popüler NFT token girişimi olan PROOF için “profil resmi” projesi olarak tasarlandı. Lansmanı takip eden günlerde, NFT’ler 20 ETH’nin üzerinde bir taban fiyata sıçradı. Koleksiyondaki en ucuz NFT’ler şu anda yaklaşık 16 ETH veya 50.000 doların biraz altında işlem görürken, daha nadir parçalar 300.000 doların üzerinde satıldı.

Dijital kuşların göz kamaştırıcı fiyatlarında hype kesinlikle bir faktör olsa da, piyasa katılımcıları aynı zamanda ekibin proje için gelecek planları üzerine bahse giriyor. Kevin Rose liderliğindeki Moonbirds ekibi, Moonbirds’ün ‘sadece bir avatardan daha fazlası’ olduğunu ve sahiplerine faydalar sunacağını söylüyor.

Ancak şimdiye kadar ayrıntılar üzerinde çok konuşulmadı. İlginç bir şekilde, taban fiyat manipülasyonunu önlemek için, Moonbirds ekip üyesi Ryan Carson, ekibin yakında diğer projelerin karşılaştığı sorunlara yanıt olarak mevcut taban fiyatın altında listelenen tüm NFT’leri geri satın alan ‘yuvalama’ adlı bir özelliği kullanıma sunacağını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir